Parole Fitness vă invită la un nou curs de Pilates

 SPORT Începând din această lună, „Parole Fitness”, cea mai apreciată sală de sport din Piteşti, îşi diversifică oferta de stiluri de antrenament cu un nou curs: Pilates, o disciplină completă, pentru armonizarea trupului şi a minţii.

Cei ce nu au mai făcut până acum mişcare dar îşi doresc să înceapă să se îngrijească de ei înşişi pot începe, cu siguranţă, cu Pilates. Pentru cei ce sunt deja obişnuiţi să facă sport, într-o formă sau alta, Pilates poate reprezenta soluţia ideală pentru a ordona şi pune într-un program continuu efortul susţinut.

Un fitness la un alt nivel! Ghid în cursul de fitness este profesoara Raluca Diaconescu, de la „Parole Fitnes”, absolventă a cursului de formare instructori aerobic – fitness ABC FITNESS Bucureşti. „În 10 şedinţe vei simţi diferenţa, în 20 vei vedea diferenţa, în 30 vei avea un corp complet nou!”, spunea Joseph Pilates, fondatorul acestui stil. „Pilates este acum un antrenament atât pentru corp, cât şi pentru minte… Energie şi vigoare, postură îmbunătăţită, flexibilitate, echilibru şi coordonare, muşchi frumos conturaţi, putere de concentrare îmbunătăţită sunt doar câteva dintre avantajele de care veţi beneficia în urma unui astfel de antrenament”, este de părere instructorul Raluca Diaconescu.
Pilates reprezintă un complex de exerciţii inventat acum 90 de ani de către Joseph Pilates, un sportiv de naţionalitate germană. Marele avantaj al mişcărilor Pilates este acela că lucrează întreg corpul, neexistând riscul dezvoltării anumitor grupe de muşchi, în detrimentul altora. Accentul se pune întotdeauna pe calitatea mişcărilor, şi nu pe cantitate. Exerciţiile Pilates se desfăşoară întotdeauna într-o atmosferă relaxantă, în care trebuie să fim permanent conştienţi de mişcările corpului şi de respiraţie.
Cursurile de Pilates se desfăşoară în fiecare marţi, între 19.30 şi 20.30 şi vineri, între 20.15 şi 21.15. Informaţii şi rezervări se pot face la telefon 0725.684.997 sau la „Parole Fitness”, complex „La Galleria”, etaj 2, Piaţa Vasile Milea, Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.