Mii de oameni au petrecut de Ziua Comunei Bascov

 Duminică, 16 septembrie, locuitorii comunei Bascov – şi nu numai – s-au strâns pe izlazul Aninoasa din satul Brăileni, pentru a sărbători cea de-a VI-a ediţie a Zilei Comunei.

Evenimentul a adunat, ca de fiecare dată, mii de oameni, care au asistat la concerte de muzică uşoară şi populară, susţinute de artişti cunoscuţi. Cea de-a VI-a ediţie a Zilei Comunei Bascov a fost la acelaşi nivel cu cele de anii trecuţi şi, ca de obicei, a fost onorată cu prezenţa de reprezentanţii Consiliului Judeţean, în frunte cu vicepreşedintele Florin Tecău, care i-a oferit primarului Gheorghe Stancu  o Diplomă de Onoare pentru întreaga activitate depusă, până acum, în slujba locuitorilor comunei şi nu numai. La rândul său, şi edilul din Bascov şi-a premiat colaboratorii.

Printre ei se numără Tudor Pendiuc – primarul Piteştiului, senatorul Şerban Valeca, deputaţii Andrei Gerea, Ion Burnei  şi Radu Vasilică, Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş şi Ion Mânzână – directorul Serviciului de Pază şi Ordine al CJ. Alături de aceştia, au luat parte la eveniment o mulţime de primari, colegi din alte localităţi argeşene, politicieni şi oameni din administraţia judeţului.
Programul artistic al evenimentului a început la ora 12, cu un recital oferit de căluşarii de la Bârla şi Stolnici, urmat de artişti ca Daniela Anghel, Mariana Stan Tăbârcă, Tiţa Tudose, Iulian Mâţu- Constantin şi Iulian Brezan. Spectacolul a continuat cu ansamblurile „Doina Argeşului” şi „Dorul”  din Piteşti, care i-au încântat pe cei prezenţi.
După-amiaza a fost dedicată premierii cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, de către primarul Gheorghe Stancu. ,,Ne bucurăm foarte mult că putem duce mai departe această sărbătoare şi vreau să le mulţumesc foarte mult bascovenilor, pentru că m-au sprijinit în fiecare acţiune pe care am întreprins-o, iar eu am făcut tot posibilul să nu-i dezamăgesc”, a declarat primarul Gheorghe Stancu.
Începând cu ora 17, atmosfera a fost întreţinută de alţi interpreţi de muzică populară ai ansamblului „Doina Argeşului”: Liliana Matei, George Nedelea, Veronica Dinu, Valentin Grigorescu, Cristina Turcu-Preda, Daniela Cernea şi Nineta Popa.
Ziua s-a încheiat cu un recital de muzică italiană cu Brunella Gato şi cu un minunat concert susţinut de DJ Project şi Adela Popescu şi formaţia Impact. Punctul culminant al serii a fost un spectaculos foc de artificii care a durat peste 10 minute şi a făcut deliciul publicului prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.