Coşmarul continuă la Mioveni şi în acest an, cu toate că echipa de acum este total diferită de cea care, sezonul trecut, se făcea de râs în Liga I. Cu mulţi tineri de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman” în lot şi cu un antrenor la început de carieră, CS Mioveni pare a fi incapabilă să rupă blestemul ce o urmăreşte de două sezoane. Fără victorie pe teren propriu de un an, galben-verzii nu au reuşit nici duminică să câştige, în ciuda faptului că au condus cu 2-0 pe ACS Poli Timişoara încă din minutul 69.


Egalaţi în prelungiri

Totul părea că merge bine. Gazdele reuşiseră să marcheze de două ori prin Emil Dică şi conduceau cu 2-0, cu doar 21 de minute înaintea finalului. Numai că, de aici, s-a rupt totul. Oaspeţii au reuşit să reducă din handicap în minutul 80 şi, mai mult decât atât, portarul Popescu a fost eliminat în minutul 83. Cu Neaga pe post de goal-keeper, CS Mioveni a rezistat doar până în primul minut de prelungiri, când Timişoara a egalat şi a readus urgia la Mioveni.

Primarul Georgescu s-a dezlănţuit

Ca de fiecare dată, primarul Ion Georgescu nu a putut suporta eşecul şi s-a dezlănţuit la vestiare. Nimeni nu a scăpat de scandal, începând de la primul jucător şi terminând cu ultimul angajat al clubului. La ora la care scriem aceste rânduri, soarta antrenorului Mihăiţă Ianovschi părea pecetluită, doar o minune mai putând să-l ţină pe acesta în funcţie. „Afară cu toţi! Sunteţi incompetenţi!”, a tunat edilul.

Prea devreme pentru a se lovi cu barda

Nu ştim acum cine ar putea veni în locul lui Ianovschi, dar ştim că, de data aceasta, edilul s-a grăbit puţin. Chiar dacă tânărul tehnician a greşit, acesta nu a făcut-o cu bună ştiinţă, aşa cum probabil o făceau alţi tehnicieni anul trecut. Mai mult, la ora actuală, CS Mioveni are un lot din care fac parte mulţi tineri de perspectivă, Mazilu şi Dumitrache fiind doar doi dintre ei. Dacă însă nu se va avea răbdare, dacă se va lovi cu barda în ce s-a încercat să se construiască, totul se va duce de râpă.
După un an dezamăgitor, la CS Mioveni se părea că există, cu adevărat, un proiect solid. Din păcate însă, se dovedeşte din nou că în Mioveni nimeni nu poate avea răbdare şi fără răbdare nu se poate clădi nimic bun. Vă vom informa în numărul nostru viitor despre deciziile luate în cadrul clubului şi despre viitorul băncii tehnice.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI