„Palate” din Costești, bransate ilegal la curent. Jandarmii argeșeni, acțiune de verificare comună cu Distribuţie Energie Oltenia

0
134

Acţiune comună de control a jandarmilor argeşeni cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia. În cursul acestei zile, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza orașului Costești. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică potrivit prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un imobil care era branşat ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare a organelor de cercetare penală conform Codului de Procedură Penală şi prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

A rezultat 1 dosar de cercetare penală care a fost înaintat organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here