Liberalul Dănuţ Bica, unul dintre cei mai activi parlamentari din Argeş, a prezentat: ”Raport de activitate pentru perioada 21 decembrie 2016 – 31 decembrie 2019”. Dănuţ Bica, deputat aflat la primul mandat în Parlament, a arătat în cifre activitatea sa legislativă în primii trei ani: 56 declarații politice; 56 comunicate de presă; 116 propuneri legislative din care 14 au fost promulgate legi; 203 întrebări și interpelări adresate membrilor Guvernului și șefilor unor agenții și autorități naționale; 25 moțiuni, dintre care 6 moțiuni de cenzură (1 adoptată) și 19 moțiuni simple.

La finalul a trei ani de la alegerea mea ca deputat în cadrul Circumscripției electorale nr. 3 Argeș, mă simt dator să prezint un raport punctual cu privire la activitatea depusă în această perioadă, deoarece consider că transparența reprezintă un principiu care trebuie să fie asumat de către toți cei care dețin funcții de demnitate publică”, declară Dănuţ Bica.

Declarațiile politice și comunicatele de presă au avut în mod special rolul de a critica derapajele guvernării PSD-ALDE, semnalând eșecurile înregistrate de aceasta în ceea ce privește realizarea investițiilor publice (cu intervenții repetate pe tema Autostrăzii Pitești-Sibiu), dar și în domeniile economiei, administrației, educației, sănătății, culturii, justiției și politicii externe. Întrebările și interpelările adresate membrilor Guvernului și șefilor unor agenții și autorități naționale au avut o tematică legată preponderent de problemele județului Argeș (infrastructură, turism, sănătate, învățământ public, cultură, pensii, protecția mediului etc.) dar au atins și teme de interes național din domeniile economiei, fiscalității, sănătății, educației, mediului etc”, a mai spus Bica.

Comments

comments