EXCLUSIV Agenția Națională de Integritate a lovit puternic în primarii şi viceprimarii din Argeş. Astfel, în această după-amiază, nu mai puţin de opt edili din judeţ au fost declaraţi incompatibili. ANI a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, precum și al conflictului de interese în materie administrativă, în cazul primarilor sau viceprimarilor din Uda, Vultureşti, Căteasca, Valea Danului, Godeni, Morăreşti, Lereşti şi Mozăceni.

În urma evaluărilor efectuate s-a constat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, întrucât edilii argeşeni au deținut sau dețin, simultan, atât funcția de primar / viceprimar, cât și calitatea de administrator al unei societăți comerciale sau cea de comerciant persoană fizică autorizată:

MARIA FLORIN, Primarul Comunei Uda, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 17.07.2012, întrucât exercită, simultan, atât funcția de Primar al Comunei Uda, de administrator în cadrul  S.C. IMAR SILCOM COMEXIM S.R.L, cât și calitatea de comerciant, persoană fizică, în cadrul MARIA FLORIN AGRICULTURĂ PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

VOCHIN MARIAN, Viceprimar al Comunei Mozăceni, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22.06.2012 – 23.01.2013, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Viceprimar al Comunei Mozăceni, cât și calitatea de administrator în cadrul S.C. Orhideea Sălbatică S.R.L.

DINA VASILE, Primar al Comunei Valea Danului, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 22.06.2012, întrucât exercită, simultan, atât funcția de Primar al Comunei Valea Danului, cât și calitatea de administrator în cadrul S.C. NATURALIA ARGESIS.

NĂSTASE FLORIAN LIVIU, Primar al Comunei Căteasca, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19.06.2012-10.01.2013, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Primar al Comunei Căteasca, cât și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul NĂSTASE G. FLORIAN-LIVIU ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

SOARE LAURENŢIU CRISTIAN, Viceprimar al Comunei Godeni, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19.06.2012-31.10.2012, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Viceprimar al Comunei Godeni, cât și calitatea de administrator în cadrul S.C. MUSCEL TRAVEL COMPANY S.R.L. Godeni.

BĂJAN NICOLAE, Viceprimar al Comunei Morărești, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 27.06.2012, întrucât exercită, simultan, atât funcția de Viceprimar al Comunei Morărești, administrator în cadrul S.C. NI-TI COM S.R.L., cât și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul „BĂJAN GHE. NICOLAE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ”.

POȘIRCĂ LIVIU-EUGEN, Primar al Comunei Vulturești, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27.07.2010 – 15.10.2010, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Primar al Comunei Vulturești, cât și calitatea de administrator în cadrul S.C. PIRILAC FRESH TRANS S.R.L. De asemenea, POȘIRCĂ LIVIU-EUGEN se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 01.07.2011, întrucât deține, simultan, atât funcția de Primar al Comunei Vulturești, cât și calitatea de comerciant persoană fizică autorizată în cadrul „POȘIRCĂ LIVIU-EUGEN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ”.

TOADER MARIAN, Viceprimar al Comunei Lerești, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 02.07.2012 – 06.02.2013, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Viceprimar al Comunei Lerești, cât și calitatea de administrator în cadrul S.C. GAMA NIPEDA CONSTRUCT S.R.L.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI