DE BUNĂ VOIE ŞI NESILIT DE NIMENI…. O poveste de dragoste, în urma căreia a rezultat un copil, s-a terminat cu un final neaşteptat pentru omul de afaceri Cătălin Bulf. Femeia a refuzat să-l treacă drept tată al copilului în certificatul de naştere, motiv pentru care omul de afaceri a dat-o în judecată pe fosta sa iubită, un gest pe care foarte puţini bărbaţi îl fac, în astfel de situaţii. Se ştie că bărbaţii, în general, fug de responsabilitatea unui copil, mai ales când acesta este adus pe lume în afara căsătoriei. Există, însă, şi excepţii, iar una dintre ele este omul de afaceri Cătălin Bulf, fost candidat la alegerile parlamentare din partea PDL, pe Colegiul Piteşti – Nord. Acesta se luptă în instanţă pentru a-i fi recunoscut dreptul de tată în cazul unui copil, născut în urma unei relaţii neoficiale pe care a avut-o cu o jună pe nume Gabriela Popescu. Practic, după naşterea micuţului, femeia nu a vrut să-l treacă în certificat drept tată pe Cătălin Bulf, motiv pentru care omul de afaceri a dat-o în judecată. Cu siguranţă că după efectuarea testului ADN, care va demonstra că Bulf este tatăl copilului, mama va fi nevoită să-l treacă pe micuţ pe numele tatălui său adevărat.

„Faţă de alţi bărbaţi, eu îmi asum tot ce fac”

Cu toate că subiectul este unul mai sensibil, Cătălin Bulf a acceptat să discute, dovedind a doua oră că este un bărbat adevărat, un lucru mai puţin întâlnit, atât în rândul oamenilor de afaceri, cât şi în mediul politic.
Redactor: Bună ziua, domnu’ Bulf! Aveţi un dosar la Judecătoria Piteşti în care aţi dat în judecată o femeie în vederea „încuviinţării nume minor şi exercitarea autorităţii părinteşti…”
Cătălin Bulf: Da, aşa este.
R: Ne puteţi da mai multe amănunte?
C.B: Păi, ce să vă spun? Mai vreau să îmi iau un copil acasă… Faţă de alţi bărbaţi, eu îmi asum tot ce fac.
R: Totuşi, este o situaţie mai puţin obişnuită în cazul unui bărbat. De regulă, femeile dau în judecată bărbaţii pentru a-şi recunoaşte copiii, nu şi invers…
C.B: Depinde despre ce bărbaţi vorbim. Ei, uite… eu sunt o excepţie.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI