Ce îţi aduce bucurie, la finalul unei zile de lucru? Şi cât de departe ajung roadele muncii tale?

Pentru cei peste 2.000 de angajaţi ai Adient Trim Piteşti, răspunsul este unul special: munca lor este apreciată de peste 1 milion de posesori de maşini, în fiecare an. Pentru că au o meserie pe care o desfăşoară cu succes, la cele mai înalte standarde de calitate, iar tapiţeriile auto pe care le realizează zi de zi oferă o călătorie mai confortabilă pentru alte câteva milioane de şoferi şi pasageri.

Săptămâna trecută, Adient Trim Piteşti a participat la evenimentul , “Zilele Argeșului şi Muscelului” ─€ Fabricat în Argeş, o acţiune dedicată celor mai importanţi producători locali, organizată de Consiliul Judeţean Argeş. Adică acelor companii care reuşesc să ne facă mândri.

La standul Adient Trim, vizitatorii au putut admira produse impecabile, realizate cu migală la nivel local, ce se regăsesc în echiparea unor mărci auto de prestigiu. Şi tot la stand au făcut cunoştinţă cu o mică parte a echipei Adient, gata să le ofere toate detaliile despre procesul de recrutare, selecţie şi angajare.

Condiţia Adient Trim Piteşti este una singură: se caută oameni harnici. Toate celelalte se învaţă, odată ce ai trecut pragul fabricii. Trebuie doar să vrei!

Comments

comments