O mamă din Argeș a încercat să-și scoată fiul din țară cu procură falsă

0
3614

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat o femeie de 37 de ani din Argeș, mama unui tânăr în vârstă de 17 ani, care a încercat să iasă din ţară cu fiul ei, folosind pentru acesta o procură notarială falsă.

Femeia călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România. Aceasta era însoţită de fiul ei, în vârstă de 17 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Argeş. La controlul de frontieră, argeșeanca a prezentat pentru minor o procură notarială care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale uneia autentice, aceasta fiind falsă. Femeia a declarat că a primit procura notarială de la tatăl minorului, neştiind că este falsă.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor şi efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, precum şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here