PMP Argeş este singurul partid din judeţ care are o organizaţie de studenţi, fapt ce demonstrează interesul major al liderilor acestei formaţiuni politice în promovarea şi susţinerea tinerilor.
„€Noi nu doar spunem că promovăm tinerii, noi chiar facem ceea ce spunem. Dacă vrem să schimbăm clasa politică, atunci trebuie să pregătim tinerii să preia puterea. Tocmai de aceea vin în faţa alegătorilor argeşeni cu o echipă de studenţi cu rezultate excepţionale. Aceşti tineri nu doar că învaţă foarte bine, dar mai şi muncesc pentru a-şi ajuta părinţii. Am avut deja o generaţie de tineri pierdută, care nu şi-a mai găsit locul în ţară. Dorim ca aceasta, însă, să fie singura. Tinerii noştri îşi cunosc cel mai bine problemele şi tot ei îşi găsesc soluţiile, într-un cadru organizat, într-un partid onest, în care ideile vor fi transformate imediat în proiecte şi legi. Suntem singurul partid care le oferă şansa tinerilor să-şi decidă singuri soarta. Noi nu avem nevoie de tineri să ne lipească afişe în campania electorală. Afişele le lipim noi!  Avem nevoie de mintea lor, de puterea lor de muncă în organizarea PMP Argeş”€, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

„€Cred că a venit timpul competenţei, al caracterului şi al demnităţii la conducerea judeţului nostru. Ne-am propus schimbarea clasei politice din Argeş şi cred că o putem face”€

De asemenea, preşedintele PMP Argeş declară că îşi propune ca în anul 2016, partidul pe care îl conduce să fie cel care schimbă culoarea judeţului. „€Cred că a venit timpul competenţei, al caracterului şi al demnităţii la conducerea judeţului nostru. Ne-am propus schimbarea clasei politice din Argeş şi cred că o putem face. Obiectivul nostru în politică este simplu: să câştigăm alegerile din 2016! Un obiectiv pe care îl putem atinge deoarece noi ne vom prezenta în faţa alegătorilor cu oameni noi, curaţi, adevăraţi profesionişti şi nu roşii de corupţie sau cu un intelect scăzut, aşa cum vedem astăzi pe la alte partide. Un exemplu elocvent în acest sens este vicepreşedintele CJ, Constantin Polexe, acest „€intelectual”€ din fruntea culturii argeşene, care a rămas în funcţie datorită blatului dintre Iani Popa şi Andrei Gerea. Din cauza acestui blat, Iani Popa a ajuns şef de grup parlamentar, iar Polexe a rămas vicepreşedinte”€ a mai precizat Cătălin Bulf.
Un atac dur a mai avut liderul PMP Argeş şi la adresa viceprimarului din Piteşti, Cornel Ionică. „€Acest înlocuitor de primar s-a apucat să taie toţi copacii din oraş pentru a face loc pavelelor. Domnia sa s-a transformat, practic, din „€Filozoful”€ de Vedea în „Samsar” de lemne în Piteşti”€, l-a ironizat Bulf pe Ionică.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI