Transformă chiria în rată şi mută-ţi afacerea în centrul oraşului!

Tot mai multe companii aleg să îşi mute afacerile în centrul oraşului, alegând ca sediu fosta clădire Electrica, actualul Central Business Piteşti.

Au fost deja vândute primele spaţii, două din cele 3 corpuri de clădiri fiind rezervate în totalitate, precum şi 50 % din spaţiile situate în clădirea turn. Astfel, primii proprietari se vor muta în clădire în această toamnă.

Dacă eşti curios să afli cum anume te transformi din chiriaş în proprietar, îţi spunem că această clădire beneficiază de un sistem de achiziţie nou pe piaţa imobiliară argeşeană.

Astfel, în maxim 5 ani, cu un avans mic, de numai 10%, şi cu o rată fără dobândă, orice om de afaceri îşi poate transforma chiria în rată, urmând ca la sfârşitul perioadei să devină proprietarul biroului său.

Opţiunile de spaţiu sunt adaptate oricăror nevoi şi astfel se poate opta între birouri de 20 mp sau etaje întregi, de 380 mp.

De ce un sediu în centru? Din comoditate logistică şi financiară, au spus toţi cei care şi-au exprimat intenţia de a se muta în Bd. Republicii 148.

Principalele avantaje ale contractării unui spaţiu în CENTRAL BUSINESS Piteşti sunt: zona, preţul, plata în rate la proprietar, facilităţile oferite şi nu în ultimul rând noutatea şi creativitatea conceptului.

Central Business Piteşti este în acest moment cea mai bună locaţie din oraş şi are acces către principalele instituţii publice, bănci sau mijloace de transport. Vorbim despre cea mai bună ofertă de preţ, raportat la avantajele zonei şi ale facilităţilor oferite.

Central Business Piteşti pune la dispoziţia viitorilor proprietari servicii complete de facility management, care includ: pază, recepţie, curăţenie, mentenanţă instalaţii/sisteme de încălzit/răcit.

Există un regulament al clădirii – asumat de fiecare locatar şi impus de către CENTRAL BUSINESS Piteşti. În acest fel, orice cumpărător este sigur că va face parte dintr-o comunitate selectă, cu valori deosebite şi cu etaloane înalte în ceea ce priveşte calitatea spaţiului de lucru.

Suntem convinşi că vrei să ştii mai multe, aşa că cel mai simplu este să accesezi site-ul www.centralbusiness.info sau să cauţi direct pe Google.

Site-ul www.centralbusiness.info este cel mai accesat site imobiliar despre clădiri de birouri din Piteşti.

Dacă îţi e mai comod, poţi să obţii toate informaţiile pe care le vrei la telefon 0348.408.246.

Comments

comments