Joi, 10 septembrie 2015, cu începere de la ora 17, are loc la sediul PSD Argeş din Piteşti o nouă etapă a proiectului “Mentorat pentru Decizie” lansat de Organizaţia Femeilor Social-Democrate Argeş.

De această dată, lector în cadrul proiectului va fi Maria Precup, primarul municipiului Reghin din judeţul Mureş. Maria Precup se va întâlni cu membre ale OFSD Argeş şi le va vorbi despre experienţa personală în politică şi administraţie, dar şi despre importanţa implicării femeilor în viaţa politică şi administrativă.

De profesie economist, Maria Precup a fost în perioada 2008 – 2012 viceprimar al municipiului Reghin. În 2012 a reuşit să câştige alegerile pentru funcţia de primar, fapt care este cu atât mai remarcabil cu cât Reghinul este un oraş multietnic. Este absolventă a Universităţii de management “The Open University Awards Business School”, Walton Hall Milton Keynes, din Marea Britanie.

Proiectul “Mentorat pentru Decizie” este un proiect prin care membrele OFSD Argeş intră în legătură directă cu femei care au fost alese fie primari, fie parlamentari sau sunt în funcţii de miniştri şi care le împărtăşesc din experienţa lor personală. În acest fel se încearcă stimularea femeilor de a candida pentru diverse funcţii, în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din 2016.

Comments

comments