Evaluarea internă a organizaţiei judeţene a PDL Argeş, realizată săptămâna trecută de mai-marii partidului, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga şi secretarul general Gheorghe Flutur, nu s-a lăsat doar cu critici şi demisii, ci şi cu laude pentru cei care şi-au făcut treaba. Cea care a reuşit să atragă aprecierile a fost nimeni alta decât notăriţa Ana Stan, candidata PDL la deputaţi pe Colegiul 7 Piteşti, în prezent preşedinte interimar al organizaţiei de femei a partidului.

Deşi a pierdut alegerile, conducerea de la Bucureşti a apreciat scorul obţinut de Ana Stan, al doilea ca număr de voturi din partid, asta şi în condiţiile în care a avut cel mai puternic contracandidat al USL din Argeş, ministrul Agriculturii şi preşedintele PC, Daniel Constantin.
Modul în care notăriţa şi-a condus campania electorală şi felul în care a reuşit să promoveze, implicit, partidul – în timp ce restul candidaţilor nu au făcut decât să tragă în jos organizaţia – nu au rămas nici ele neremarcate de liderii de la nivel naţional. În aceste condiţii, este de aşteptat ca, după reorganizarea filialei argeşene, Ana Stan să ajungă într-o funcţie de conducere, care să-i permită să poată să-şi pună în valoare calităţile de lider, şi nu de executant, aşa cum s-a întâmplat în ultimul an.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI