Primar Mioveni: „Mulţi dintre fotbalişti nu ştiu nici fotbal, dar mai sunt şi proşti pe deasupra”

Echipa de fotbal de la Mioveni a mai pierdut un meci, cel cu echipa Corona Braşov, 1-2. Practic, duminică s-a împlinit un an şi 22 de zile de când CS Mioveni nu a mai reuşit nicio victorie. Şirul nesfârşit de eşecuri ale echipei de la Mioveni l-a scos din minţi pe primarul Ion  Georgescu care s-a săturat să plătească nişte oameni care nu aduc niciun rezultat de mai bine de un an. Nici măsura înlocuirii antrenorului nu a dat niciun rezultat, iar primarul Mioveniului este, de acum, convins: la CS Mioveni nu se munceşte şi toţi cei responsabili vor fi sancţionaţi, iar jucătorii riscă să nu mai fie plătiţi până când nu se vor apuca de jucat fotbal.

Domnule primar, încă un meci pierdut. Practic, de mai bine de un an, CS Mioveni nu a mai câştigat niciun meci! Cum comentaţi?
Eu nu plătesc nemunca şi domnul Olteanu, preşedintele clubului, ştie asta. Sunt supărat, mai ales pe faptul că fotbalul este un domeniu care nu merge nicăieri în judeţ. Mă doare că FC Argeş şi CS Mioveni sunt în subsolul clasamentului, iar acest lucru nu face bine judeţului nostru, unul cu tradiţie în acest sport.

Am înţeles că după meci aţi cam vociferat în vestiarul echipei… I-aţi certat cam rău pe jucători…Ce le-aţi spus?
Le-am spus în vestiar că, începând de la preşedintele clubului şi până la ultimul jucător, toţi vor fi traşi la răspundere pentru ceea ce se întâmplă la Mioveni.

Pe unii dintre jucători v-aţi supărat atât de tare, încât sunteţi pe punctul de a le rezilia contractele. Despre cine este vorba?
Coşereanu şi Năstăsie sunt tineri foarte buni, dar buni de alte munci, nu de fotbal… I-am chemat la Primărie să le reziliez contractele şi să-i angajez la plantat pomi pe domeniul public. Ei fotbal oricum nu ştiu, dar trebuie să câştige şi ei o pâine şi o pot face cinstit la plantat copaci şi la săpat şanţuri. Vreau să le ofer şansa de a-i reprofila într-un nou domeniu. La noi începe ciclul de plantare a pomilor şi nu-i pot lăsa să rateze să aibă şi ei o calificare. Oricum, mulţi dintre fotbaliştii de la CS Mioveni  nu ştiu nici fotbal, dar mai sunt şi proşti pe deasupra.

Ce vină le găsiţi jucătorilor pentru pierderea acestei partide? Ce credeţi ca s-a mai întâmplat? De ce nu au avut randament?
Probabil că nu au dormit bine, nu s-au odihnit sau nu au făcut antrenamente, nu ştiu ce să spun. Cu toţii am crezut că venirea lui Stoican ca antrenor va aduce un suflu nou, dar nici el nu poate face minuni, când unii dintre jucători nu ştiu nici măcar ABC-ul în fotbal. Dar pentru asta or să răspundă toţi cei din conducere. Să vedem ce vor spune!

Cum v-aţi gândit să-i puneţi la punct? Le tăiaţi salariile…?
Îi anunţ pe toţi că îşi vor lua salariile când mă va suna Mitică Dragomir să-mi spună că şi-au depus demisiile de la Ligă. Practic, FRF-ul a încurajat nemunca în fotbal. Angajatorul nu are voie decât să plătească, fără să sancţioneze, iar trântorii – să se ascundă în spatele unui contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.