Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a făcut mai multe declaraţii dure în această săptămână, afirmând, printre altele, că cei din partid care au probleme cu justiţia să facă un pas în spate.

Printre cei enumeraţi de Ghiţă se afla şi Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului.
“Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Tudor Pendiuc, Viorel Hrebenciuc, dar şi alţii sunt exemple vii ale percepţiei că PSD ar fi un partid corupt. Toţi trebuie să se suspende din PSD sau să fie suspendaţi. Sfidarea legii şi a DNA nu îi ajută nici pe ei şi nici partidul. Mircea Cosma şi Constantin Nicolescu, chiar dacă au 70 de ani, au înţeles şi s-au retras. Ar trebui şi ceilalţi să aştepte în afara partidului până când justiţia se pronunţă”, a mai declară Sebastian Ghiţă.

Unul dintre oamenii de la vârful PSD Argeş care are probleme cu justiţia este şi deputatul Mircea Drăghici. Acesta a declarat, vineri, în cadrul unei confeinţe de presă, că este dispus să facă un pas înapoi dacă i se va cere, asta până când lucrurile se vor clarifica în dosarul său. „Nu pot să comentez în niciun fel declaraţia făcută de către domnul Sebastian Ghiţă. Dacă mie mi se va cere să fac un pas înapoi, până când se vor clarifica lucrurile în dosarul meu, voi face acest lucru pentru că eu cred în nevinovăţia mea….”, a declarat Mircea Drăghici.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI