Mioveniul s-a transformat, acum câteva zile, într-un oraş parcă „decupat” din cărţile cu poveşti de Crăciun. De departe cel mai frumos împodobit oraş din judeţ, dar şi din ţară, Mioveniul a fost aranjat absolut spectaculos pentru aceste sărbători de iarnă. Cele aproape două milioane de lumini de iarnă ale Mioveniului au fost aprinse, acum câteva zile, de primarul Ion Georgescu, în cadrul unui spectacol organizat de municipalitate, la care invitaţi speciali au fost copiii din oraş. Un brad de 30 de metri înălţime cu peste 500 de globuleţe şi 50.000 de beculeţe colorate, figurine luminoase, toate acestea au transformat Mioveniul într-un oraş spectaculos, unul dintre cele mai frumos şi bogat împodobite oraşe din ţară.  
Spectacolul de aprindere a luminilor de iarnă a fost organizat în Centrul Civic, iar primarul Ion Georgescu, alături de câţiva copii din oraş, au aprins cele peste două milioane de lumini. Atmosfera nocturnă a Mioveniului este impresionantă, dând un aer feeric, ca niciodată până acum. Şi bradul de Crăciun de la Mioveni este impresionant atât prin dimensiuni, cât şi prin felul în care a fost împodobit. Bradul are 30 de metri înălţime, cântăreşte aproximativ şase tone şi este împodobit cu 50.000 de beculeţe, nu mai puţin de un kilometru de beteală şi 500 de globuleţe.
Primăria oraşului condus de primarul Ion Georgescu a împodobit nu numai Centrul Civic, dar şi parcurile şi marile intersecţii cu aproape două milioane de beculeţe şi kilometri întregi de perdele luminoase. Mai mult, anul acesta iluminatul decorativ de iarnă consumă cu 80% mai puţin faţă de anii precedenţi, pentru că funcţionează ecologic.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI