Mioveniul a pierdut cu 0-1 meciul cu Steaua, dar nu a mai dezamăgit

Cu numai 9 puncte la finalul turului şi cu sabia retrogradării deasupra capului, miovenarii au intrat duminică seara pe teren convinşi că nu au ce pierde în întâlnirea cu Steaua. Mai mult, elevii antrenaţi de Marian Pană erau conştienţi că numai un joc bun ar putea să şteargă imaginea dezastruoasă din tur, aşa că au încercat să dea marea lovitură.

L-au făcut mare pe Tătăruşanu

Tot ceea ce pregătise Pană la antrenamente s-a năruit după numai 15 minute, atunci când Steaua deschidea scorul şi toată lumea se aştepta la o nouă înfrângere ruşinoasă a echipei gazdă. Numai că acest lucru nu s-a întâmplat şi pe teren. CS Mioveni nu numai că a şters imaginea penibilă de anul trecut, dar a şi demonstrat că ultima poziţie din clasament nu este una meritată. Gazdele au avut momente clare de supremaţie, ratând trei ocazii imense şi făcându-i zile negre antrenorului Ilie Stan. Pe rând Enache, Ispir şi Olteanu au ratat ocazii mari, permiţându-i portarului Tătăruşanu intervenţii cu adevărat uimitoare.

Dorinţa de revanşă

După 90 de minute în care Steaua a suferit cu adevărat, oaspeţii au plecat acasă cu cele trei puncte puse în joc, dar au recunoscut că au întâlnit un adversar puternic şi care are şanse reale de a se salva de la retrogradare. De altfel, dacă CS Mioveni ar juca până la finalul campionatului aşa cum a făcut-o duminică seara, suntem convinşi că îşi poate îndeplini fără probleme obiectivul. Rămân însă părerile de rău pentru ce s-a întâmplat în tur şi mai cu seamă punctele pierdute atunci aiurea, mai ales în faţa unor echipe precum Chiajna, Sibiu sau Petrolul. Una peste alta însă, duminică seara s-a văzut o schimbare la faţă a argeşenilor şi mai ales dorinţa de revanşă a tuturor celor care fac parte din cadrul lotului galben-verde.
După ce, în tur, Ilie Stan a antrenat, pentru două etape, echipa din Mioveni, plecând apoi la Steaua, primarul Ion Georgescu nu l-a iertat pe tehnician pentru acest lucru. Duminică, cei doi s-au întâlnit pe stadionul din Mioveni, dar s-au evitat reciproc din dorinţa de a nu se certa în văzul lumii. La final, Stan a spus: „Felicit echipa gazdă pentru felul în care a jucat. Vă dau cuvântul meu de onoare că, dacă argeşenii vor juca la fel până la finalul turului, au şanse de a nu retrograda. Mi-a plăcut cum a jucat CS Mioveni şi le ţin pumnii strânşi băieţilor de aici în tentativa de a rămâne şi la anul pe prima scenă fotbalistică!”

Becali şi-a anulat sosirea la Mioveni

Chiar dacă anunţase că va veni la meci, Gigi Becali şi-a anulat în ultimul moment sosirea pe stadion. Patronul echipei din Ghencea a rămas acasă pentru a vedea meciul la televizor, dar a vorbit permanent la telefon cu Argăseală. La pauză, Becali l-a sunat pe Argăseală şi i-a transmis că Tănase trebuie mutat din centrul terenului pe bandă, iar Argăseală a trimis mai departe doleanţa şefului. La final, nervos că echipa sa a câştigat greu meciul cu echipa de pe ultimul loc, Becali a criticat vehement prestaţia jucătorilor săi, dar mai ales deciziile antrenorului Stan.

Nikolic a aruncat cu o sticlă de plastic spre Ilie Stan

După ce s-a încălzit pe tot timpul reprizei secunde, Nikolic a fost chemat la banca de rezerve pentru a intra pe teren pentru ultimele cinci minute. Numai că, văzând că CS Mioveni domină mijlocul terenului, Ilie Stan a renunţat să-l mai folosească pe Nikolic şi l-a trimis în teren pe Răduţ. În acel moment, atacantul stelist a luat pur şi simplu foc, începând să ţipe pe banca de rezerve şi să arunce în stânga şi în dreapta cu tricouri. Mai mult, jucătorul a aruncat şi cu o sticlă de plastic înspre antrenorul Stan şi a continuat scandalul şi la vestiare, acolo unde a dat cu picioarele în uşă şi în pereţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.