Începând din acest weekend zona de picnic de la Făget, precum și parcurile de joacă pentru copii vor fi redeschise. Odată cu decizia autorităților centrale și județene de reluare a activităților desfășurate atât în spațiile închise, cât și în aer liber, sistate după declanșarea pandemiei, conducerea Primăriei Mioveni a luat hotărârea ca începând de vineri, 4 septembrie, se permită accesul în parcuri, locuri de joacă și în zona de picnic de la Făget.

Activitatea din zona de picnic va fi monitorizată, se vor impune măsuri de siguranță, iar după fiecare utilizare a spațiilor comune personalul care deservește zona va dezinfecta foișoarele, mesele și băncile.
Atragem atenția părinților că au responsabilitatea de a-și supraveghea copii pentru ca măsurile de siguranță privind purtatul măștii și menținerea distanței fizice să fie respectate.
De asemenea, în perioada 02 – 10 septembrie, la nivelul întregului oraș, pe domeniul public și în instituții se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare.

Comments

comments