Mihaela Rădulescu, Elena Gheorghe şi Horia Brenciu inaugurează hotelul Ramada din Piteşti

INAUGURARE DE 5 STELE Singurul hotel de brand din Argeş va aduce la Piteşti vedete de prim rang la deschiderea oficială.

De câteva săptămâni, ori de câte ori ajung în capătul Căii Bucureşti, am senzaţia că am greşit oraşul şi ţara şi că am ajuns la New Jersey ori Boston. De „vină” este noul Hotel „Ramada”, cel care a schimbat din temelii zona şi i-a dat un aspect cât se poate de occidental şi luxos. Iar vineri seara va avea loc inaugurarea oficială a Hotelului „Ramada” din Piteşti, singurul hotel de brand din Argeş şi deja un loc unde eleganţa, bunul gust şi serviciile de cinci stele sunt la ele acasă. După cum ne-a declarat Ana Gheorghe, PR Manager al Hotelului „Ramada” Piteşti, „amfitrioana evenimentului va fi nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, diva venind special pentru recepţie de la Monte Carlo, unde locuieşte cu fiul ei.

Vedeta îşi asociază imaginea doar cu branduri de succes, iar hotelul „Ramada” i-a trezit interesul din primul moment când i s-a propus să fie ea cea care va prezenta marele eveniment”. Muzica va fi asigurată de doi dintre cei mai apreciaţi artişti: Horia Brenciu şi Elena Gheorghe. Interpreta hit-urilor „Balkan Girls” şi „Disco Romancing” este în formă maximă şi va oferi un show live de excepţie, deşi este însărcinată în luna a şasea. Tot acest spectacol le va fi oferit invitaţilor de marcă din toate domeniile – politic, sport şi show biz – prezenţi alături de gazde. Şi partea culinară va fi una demnă de un hotel de top mondial, de ea urmând a se ocupa maestrul Orlando Zaharia, acesta urmând a pregăti preparate culinare sofisticate. Tortul nu putea să lipsească de la cel mai important eveniment monden al anului, fiind preparat chiar în laboratorul propriu al cofetăriei „Ramada”  de un cofetar renumit, care a câştigat mai multe premii internaţionale. Deschis pentru clienţi la 1 septembrie, hotelul „Ramada” Piteşti are 135 de camere, un bar, două restaurante, un centru de conferinţe, un centru de relaxare dotat cu jacuzzi, masaj, sală de fitness şi salon de înfrumuseţare şi „ Diamond Grand Ballroom”, un salon cu o capacitate maximă de 550 de persoane. În doar trei săptămâni de la deschidere, Hotelul „Ramada” Piteşti a devenit locul preferat pentru organizarea de evenimente şi conferinţe internaţionale, infrastructura şi calitatea serviciilor putând rivaliza cu orice Hotel „Ramada” din S.U.A., Australia sau Franţa. Mai trebuie spus că hotelurile „Ramada” (peste 900 în 45 de ţări şi 9 în România) fac parte din cel mai important şi puternic lanţ de profil din lume – Wyndham Hotel Group, care deţine aproximativ 7.200 de hoteluri în 50 de ţări de pe şase continente, reprezentând 12 branduri de top mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.