Atitudinea examinatorilor atât față de candidați, cât și față de anumite școli de șoferi neagreate de aceștia, va duce la izbucnirea unui protest nemaiîntâlnit în Argeș până acum. Conform unui memoriu redactat în 2 iulie, reprezentanții școlilor de șoferi și PFA din Argeș, pe fondul unor nemulțumiri privind activitatea examinatorilor de la SRCPIV în legătură cu obținerea permisului de conducere, au hotărât ca începând de luni, 6 iulie, să nu se mai prezinte la examen și vor refuza punerea la dispoziție a autovehiculelor pentru examinare la proba de traseu pentru toate categoriile de permis.

Tot conform memoriului, printre nemulțumirile instructorilor auto, se numără în primul rând limbajul și atitudinea examinatorilor, lipsa de competență a unora dintre aceștia, dar și programarea candidaților atât la proba teoretică, cât și de traseu.

O altă cauză de nemulțumire, spun instructorii, este refuzul conducerii SRCPIV Argeș de a se întâlni cu reprezentanții școlilor de șoferi pentru soluționarea pe cale amiabilă a problemelor ridicate, probleme care sunt cunoscute de ani de zile.

Comments

comments