ISU a deschis din nou punctul de lucru de pe Transfăgărășan. Aici vor activa un echipaj şi o ambulanţă SMURD. Începând cu data de 01.07.2020, în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, a operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000” .

Acest Punct de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7.C. – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și funcționează pe perioada cât DN 7.C. – ”Transfăgărășan” va fi deschis.

Este încadrat cu un echipaj și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, pregătit să intervină pentru asigurarea asistenței medicale la nevoie.

Totodată echipaje ale ISU Argeș vor asigura posibila intervenție, în acest sezon estival, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat detașate pe litoralul românesc.

Comments

comments