Argeşenii care doresc să evite lipsurile şi haosul din sistemul sanitar de stat pot alege acum cu uşurinţă unde să-şi rezolve problemele de sănătate. Săptămâna trecută, s-a inaugurat MEDICII, cel mai nou centru medical din Argeş, cu sediul în Bd. I.C. Brătianu nr. 16, bloc A5, scara A, mezanin. Pacienţii care caută tot mai des o alternativă la spitalele şi policlinicile de stat găsesc în Centrul Medical MEDICII o structură medicală la standarde ridicate, ce oferă servicii de diagnosticare, tratament, prevenţie, consiliere medicală şi educaţie sanitară. Având personal medical profesionist, tehnologie şi echipamente moderne, Centrul Medical MEDICII dispune de cabinete de medicină de familie, ecografie, cardiologie, pneumologie, medicina muncii, boli de metabolism şi nutriţie şi explorări funcţionale (EKG, spirometrie, oscilometrie, audiometrie, vizioteste).
Colaborarea cu laboratorul BIOS Diagnostic Medical Services din Bucureşti asigură efectuarea de analize medicale de la cele mai simple la cele mai complexe, folosind tehnologie de ultimă generaţie. Prin intermediul BIOS, argeşenii au acces şi la analize de ultimă generaţie, mai ales în domeniul geneticii, realizate în laboratoare de prestigiu şi înaltă calitate din străinătate.
De asemenea, aparatura aflată în dotarea Centrului Medical MEDICII este nouă, de top, oferind examinări performante şi diagnostice precise. Personalul medical a fost ales cu grijă şi include medici bine pregătiţi profesional şi asistente medicale receptive şi orientate spre pacienţi.
Programul de funcţionare este de luni până vineri, orele 8.00 – 20.00, şi sâmbătă, între orele 8.00 şi 14.00.

Centrul Medical MEDICII
Bd. I.C. Brătianu, nr. 16, bloc A5, scara A, mezanin
Telefon: 0348.411.119, 0754.757.757, 0372.799.799
Director General Centru Medical Medicii, dr. Cristina Funie.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI