Operatorul Regional Apă – Canal 2000 Piteşti anunţă beneficiarii şi potenţialii beneficiari că, începând cu data de 1 aprilie 2013, sistează efectuarea de lucrări de branşare/racordare la sistemele publice de alimentare cu apă şi de colectare a apelor uzate de către orice altă societate comercială, care până în prezent a beneficiat de agrearea Operatorului. Serviciul respectiv este preluat de S.C. APĂ-CANAL 2000 S.A. prin secţiile Operare Apă şi Operare Canalizare.

Decizia aparţine Consiliului de Administraţie şi este justificată prin încercarea de a reduce semnificativ costurile de branşare/racordare la reţelele publice de apă şi canalizare a viitorilor consumatori, venind, în acest fel, în sprijinul populaţiei.
Costurile legate de emiterea avizelor de branşare/racordare, de proiectare şi de execuţie a branşamentelor şi racordurilor vor fi comunicate fiecărui solicitant cu ocazia depunerii cererii de branşare/racordare la Registratura S.C. APĂ-CANAL 2000 SA Piteşti, situată în b-dul I.C.Brătianu nr. 24A, parter. Termenul de execuţie a lucrărilor este de maximum 30 de zile de la depunerea cererii, dacă nu există cauze obiective legate de condiţiile tehnice de realizare, în funcţie de amplasamentul consumatorului.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI