Maşini folosite la furt de lemne, confiscate de poliţişti

Poliţiştii cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Băbana, care transporta cu o autoutilitară pe DJ 703 B, cantitatea de 2 m.c. material lemnos fără documente de însoţire şi transport. Totodată poliţiştii au depistat pe raza comunei Uda, judeţul Argeş, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de  3,2 m.c. material lemnos care nu corespundea din punct de vedere al volumului şi speciei cu datele înscrise în avizul de însoţire primar.

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010, cu amenzi în  valoare totală de 6.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Cotmeana. Poliţiştii au dispus confiscarea autoutilitarelor folosite la transportul materialului lemnos.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti au depistat un alt bărbat, de 42 de ani, din comuna Davideşti, care transporta cantitatea de 0,500 m.st. Material lemnos cu un autoturism, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional  conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5000 de lei. De asemenea, poliţiştii au dispus confiscarea autoturismului şi a materialului lemnos transportat ilicit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here