Masajul de relaxare alungă stresul şi redă energia

După o zi sau o perioadă dificilă, un masaj de relaxare poate fi soluţia perfectă pentru a scăpa de stres şi a vă recăpăta energia. Masajul este un mod natural de relaxare şi de stimulare a corpului şi a spiritului, iar la „Parolle Fitness”, puteţi beneficia de astfel de şedinţe într-un cadru plăcut şi intim. În combinaţie cu aromaterapia şi uleiurile esenţiale, rezultatele sunt spectaculoase. În ceea ce le priveşte pe doamnele care vor o  siluetă de invidiat, masajul anticelulitic realizat de  profesioniştii salonului este alegerea perfectă.

Masajul de relaxare este un masaj general, al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară şi generarea unei stări generale bune. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată. Masajul nu este unul brutal sau dureros,  aşa că vă puteţi lăsa corpul „să plutească”.  Pentru menţinerea organismului într-o stare de funcţionalitate perfectă, specialiştii recomandă cel puţin o şedinţă pe săptămână.

Aplicarea manevrelor şi procedeelor de masaj urmăresc o mai bună activare a circulaţiei sanguine la nivelul fiecărui segment şi organ, realizarea unei elasticităţi a pielii şi a articulaţiilor şi la nivelul musculaturii. Masajul ajută astfel la relaxarea şi tonifierea musculară specifică unui organism sănătos, înlătură starea de oboseală prin relaxarea sistemului nervos şi a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare şi întreţinere poate realiza o eliminare mai rapidă a toxinelor din organism şi o regenerare mai bună a ţesuturilor.
„Masajul este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă sau sex, care doresc să îşi menţină starea de sănătate şi să prevină îmbolnăvirea. După preferinţe, se poate face cu uleiuri, creme sau combinaţii. Poate avea durate şi intensităţi diferite, în funcţie de pacient. Efectul unui masaj de întreţinere se vede imediat, starea de vitalitate şi energizare pe care o veţi obţine este remarcabilă! După o perioadă în care veţi beneficia de masaj regulat, veţi observa şi alte efecte benefice: o stare de sănătate mai bună, rezistenţă mai mare la stres şi oboseală! La noi, puteţi beneficia de un masaj de relaxare şi întreţinere efectuat de profesionişti, într-o ambianţă plăcută, cu muzică de relaxare şi uleiuri volatile”, spune Georgiana Frântu, managerul „Parolle Fitness”.

Masaj anticelulită cu creme speciale

La „Parolle Fitness”, doamnele pot beneficia şi de masaj anticelulitic, realizat profesionist. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a scăpă de „coaja de portocală”, coşmarul oricărei femei. Executat corect şi regulat, masajul anticelulitic ajută atât la eliminarea grăsimilor din ţesuturi, cât şi la redarea elasticităţii pielii, îmbunătăţind aspectul estetic. Acest tip de masaj se execută pe zonele predispuse formării ţesutului adipos (coapse, fese, picioare, abdomen) folosind diferite creme anticelulitice, cele mai bune fiind cele pe bază de cofeină, parafină, salvie sau iederă, ale căror substanţe active ajută la îndepărtarea depunerilor excesive de grăsime, având acţiune revigorantă, decongestivă şi hidratantă pentru redarea aspectului fin şi catifelat al pielii. În acest tip de masaj se folosesc manevre mai „dure” şi mai profunde cum ar fi: fricţiunile, frământatul, ciupiturile. În efectuarea masajului se folosesc, în afară de creme şi loţiuni specifice, şi diverse dispozitive de masaj, role sau bastoane de lemn. Este recomandat ca masajul să se facă dimineaţa, când muşchii şi pielea sunt mai relaxaţi, ori după baie sau duş.
La „Parolle Fitness” Piteşti, din Complexul „La Gallleria” (Mobilux), o şedinţă de masaj de relaxare de 50 de minute, costă 30 lei, iar abonamentul de 5 şedinţe – 125 de lei. Masajul anticelulitic (50 minute) – 35 lei, iar abonamentul de 5 şedinţe costă 125 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.