De 1 Decembrie, toată lumea, de la oamenii simpli la figurile publice, s-a întrecut în a posta pe conturile de Facebook sau pe site-urile proprii, diverse logo-uri, mesaje şi declaraţii de dragoste pentru România! Unele – mai inspirate, altele – mai puţin, unele destul de clasice, altele de-a dreptul originale.
O scurtă trecere în revistă ne-a adus în faţa ochilor câteva dintre ele. Le-am ales pe cele mai frumoase şi mai inspirate pentru a vă da prilejul să le admiraţi şi dumneavoastră.
De departe cea mai originală imagine de Ziua României a fost cea a Dianei Eftene, consilieră la cabinetul Preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Aceasta şi-a pus imaginea cu România pe fundal ca fotografie de copertă pe contul personal de Facebook şi s-a declarat a fi o mare patriotă, nu numai de 1 Decembrie.
Cofetăria „Argeşul” şi-a îmbiat clienţii cu brioşe tricolore, adaptându-şi oferta la eveniment. „La mulţi ani, dulce Românie!!!”, a fost urarea alăturată. Delicios şi emoţionant, în acelaşi timp!

Centrul de echitaţie „Andaluz” şi-a modificat logo-ul, de Ziua României

 

Centrul de echitaţie „Andaluz” de la Moşoaia şi-a modificat logo-ul, de Ziua României transformându-l în tricolor. „La mulţi ani nouă, tuturor românilor! Uniţi, vom putea păstra ţara mai frumoasă, mai veselă, mai curată şi mai puternică!”, a fost mesajul celor de la centrul de echitaţie. Au primit şi un răspuns în aceeaşi notă: o imagine cu un căluţ învelit în tricolor. Iar apoi au construit şi o vedere, evident, cu cai… tricoloră!
ÎPS Calinic a fost una dintre figurile publice ce au ţinut să marcheze în mod special momentul, printr-o postare pe site-ul Arhiepiscopiei Argeşului. Cu tricolorul în fundal, cu un îndemn şi un citat din Mihai Viteazu. „La mulţi ani binecuvântaţi tuturor fiilor şi fiicelor acestor plaiuri binecuvântate. Ne rugăm ca Mântuitorul să apere toţi românii, indiferent de locul în care ei trăiesc, să ne dăruiască ajutor în lucrarea cea bună şi să ne ajute să înţelegem ajutorul lui Dumnezeu în toată istoria noastră! O viaţă avem, români… şi-o cinste! Deşteptaţi-vă, că am dormit destul!”…
O altă imagine relevantă a fost cea postată de purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu. O fotografie din perioada în care executa stagiul militar în Corpul de Gardă al Armatei Române.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI