Lacrimi şi ţipete de durere în Argeş! Ieri a fost înmormântat barmanul ucis în incendiul din Colectiv

0
424

Ziua de ieri a fost una plină de durere pentru părinţii, rudele şi prietenii barmanului ucis în incendiul de la sfârşitul săptămânii trecute de la Clubul Colectiv.

 

Valentin Fieraru a fost înmormântat în comuna sa natală, Valea Mare Pravăţ, iar slujba a fost oficiată chiar de ÎPS Calinic, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi. Situaţia materială a familiei este una mai delicată, însă aceştia au primit ajutor atât din partea bisericii, care le-a dat locul de veci, dar şi un ajutor de urgenţă din partea primăriei de 3.000 de lei.

La doar 25 de ani, tânărul din Argeş a lăsat în urmă multă durere, lacrimi şi nişte părinţi care şi-au pierdut unicul lor copil. Rude, prieteni, chiar şi autorităţile judeţene le-au fost alături în aceste momente grele, iar suferinţa nu poate fi descrisă în cuvinte. 

Valentin Fieraru era născut în localitatea Valea Mare Pravăţ din Argeş, însă locuia în Bucureşti şi lucra ca barman în Clubul Colectiv. Tânărul este a treia victimă din Argeş, decedată în urma tragicului incendiu. Valentin se logodise de o lună şi urma să se căsătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here