NOU Tinerii supraponderali care se confruntă cu obezitatea precoce pot da jos kilogramele în plus fără a apela la cure de slăbire, urmând un program special la sala de întreţinere „Parole Fitness” din Piteşti, sub stricta supraveghere a unui instructor specializat în Educaţie Fizică. Timpul tot mai mare petrecut în faţa calculatorului sau televizorul, junk-food-ul şi băuturile carbogazoase, viaţa sedentară nu fac bine organismului, în general. Una dintre grupele de vârstă asupra cărora efectele acestui mod de viaţă încep să fie din ce în ce mai vizibile şi mai periculoase este cea a adolescenţilor. În mod special pentru cei afectaţi de acest stil de viaţă, managerii de la „Parole Fitness”, cea mai modernă sală de sport din Piteşti, au conceput şi organizat un program complex, adresat tinerilor. Programul de antrenament este unul strict specializat, având ca scop scăderea sănătoasă în greutate, atât în cazul domnişoarelor, cât şi al băieţilor care se confruntă cu problema supraponderabilităţii. Instructorul care se ocupă de tineri supraponderali, Mădălin Dănălache, este specializat în Educaţie Fizică şi Sport, iar programul, conceput cu toată rigoarea ştiinţifică necesară, individualizat, ţinând cont de particularităţile de vârstă, dezvoltare psihosomatică şi psihologică a tinerilor în cauză. „Din păcate, există din ce în ce mai mulţi copii şi tineri ce se confruntă cu obezitatea precoce şi sunt nevoiţi să apeleze la cure de slăbire ce nu au însă efectul scontat fără a fi însoţite de un program adecvat de mişcare. În mod normal, ei nu pot fi primiţi în sălile de fitness, pentru că nu sunt majori şi legea nu dă voie! În programul pe care noi l-am organizat, aceştia nu intră decât cu semnătura unui părinte, iar fiecare are o fişă personală cu toate datele referitoare la sănătate şi la tot ce se face în sală, inclusiv progresele pe care le-a făcut. Instructorul nostru lucrează profesionist, nimic nu se face după ureche, iar cei care vin la noi la sală urmează un program strict şi primesc consiliere pentru ca rezultatele să fie pe măsură!”, ne-a declarat Georgiana Frântu, managerul „Parole Fitness”.

Abonamente personalizate

La sala de fitness „Parole” se pot urma însă şi programe clasice de antrenament, sub strictă supraveghere specializată, destinate atât celor care doresc scăderea în greutate, cât şi celor care îşi doresc un corp perfect şi o musculatură pusă în valoare la modul sportiv. În ceea ce priveşte preţul unui astfel de program, ca de altfel şi în cazul altor servicii pe care „Parole Fitness” le oferă,  acesta depinde de oră, frecvenţa şedinţelor, accesul la saună, servicii suplimentare etc.  La „Parole” există peste 20 de tipuri de abonamente personalizate, care pleacă de la 40 de RON.

Stiluri de mişcare, la alegere: yogilates, zumba, kangoo-jumps

Cei interesaţi de mişcare se pot înscrie la cursul care li se potriveşte cel mai bine, având de ales dintr-o largă ofertă de stiluri: fitness, aerobic, step-aerobic, kangoo-jumps, yogilates, zumba-dance. Iar gimnastica prenatală nu trebuie ratată, sub nicio formă, de viitoarele mămici! Ideal, completate cu şedinţe de masaj sau saună, clienţii având la dispoziţie saune separate, de fete şi de băieţi. În plus, la „Parole Fitness”, calitatea serviciilor este ireproşabilă, începând cu aparatele de ultimă oră, personalul specializat, condiţiile de antrenament şi, nu în ultimul rând, siguranţa, întreaga incintă fiind monitorizată video, astfel că lucrurile personale sunt asigurate pe toată durata vizitei la sală. Atuul cel mai important al acestei săli de gimnastică este însă modul de relaţionare cu clienţii. „Clienţii reprezintă, de fapt, prietenii noştri. Ne dorim să fim cât se poate de apropiaţi, ţinem cont de părerile, sfaturile şi sugestiile lor, fiindcă sunt importante pentru noi. Vrem să avem un feed-back la tot ce facem. Pentru a le răsplăti fidelitatea, organizăm concursuri şi dăm premii. Ultimul dintre ele este concursul de slăbit. Miza este  pierderea în greutate, cât mai mult, până la Crăciun, ca să intrăm în formă şi în rochiile de gală! Cine slăbeşte cel mai mult primeşte premiu în abonamente la cursurile noastre”, mai  spune Georgiana Frântu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI