La Parole Fitness Piteşti-Insanity, noul program de antrenament

NEBUNIE În premieră în Piteşti, la sala „Parole Fitness”, începând din 3 septembrie, cei pasionaţi de exerciţii fizice şi care îşi doresc un corp bine definit pot începe un nou program de antrenament intitulat „Insanity”. 

„Insanity”, adică „Nebunie”. Numele programului spune tot. Este un program de antrenament de intensitate maximă, care împinge limitele fizice şi testează rezistenţa mentală, destinat femeilor şi bărbaţilor, deopotrivă. Este foarte bun pentru creşterea nivelului de fitness cardiovascular şi obţinerea unui corp suplu. Antrenamentele sunt dificile şi necesită dedicare şi voinţă pentru a le finaliza, însă, la final, rezultatele sunt spectaculoase.

Antrenamentul „Insanity” este cel mai greu program de fitness, dezvoltat de un antrenor de elită, americanul Shaun T, special pentru cei care deja sunt într-o formă bună. Nu este destinat populaţiei cu nevoi speciale, cum ar fi cei cu boli cardiovasculare, pulmonare şi metabolice, pacienţi diabetici sau obezi şi oameni cu limitări ortopedice. Programul va funcţiona cel mai bine pentru persoanele care deja fac în mod regulat exerciţii şi sunt dispuşi să muncească din greu.

În timpul unui antrenament, se ard până la 1.000 de calorii

Antrenorul personal la „Parole Fitness”, lect. univ. dr. Adriana Mateescu, are pregătite 13 programe „Insanity” bazate pe exerciţii pliometrice pe intervale de forţă şi rezistenţă musculară, putere, mişcări de tip stretching (întinderi), precum şi cele mai eficiente exerciţii din diferite sporturi. Antrenamentul a fost dezvoltat pentru a lucra toate zonele şi este, probabil, cel mai dificil antrenament cardiovascular de pe piaţă, datorită ritmului intens al fiecărei şedinţe.
„Insanity” este o pregătire musculară a corpului în totalitate, care utilizează numai greutatea corporală ca rezistenţă. Planul presupune un program riguros, fiecare antrenament durând circa 40 până la 60 minute. Tot ceea ce este necesar pentru a îndeplini antrenamentul „Insanity” este o pereche bună de încălţări de sport şi multă voinţă. Veţi slăbi, dar cu un corp tonifiat, puternic şi rezistent, într-o perioadă scurtă de timp.
Programul „Insanity” este un antrenament dificil, dar rezultatele sunt fenomenale. Aceste exerciţii măresc rezistenţa la efort, te fac mai flexibil, te ajută să slăbeşti şi te definesc. În timpul unui antrenament, se ard până la 1.000 de calorii.

După terminarea programului, transformarea este incredibilă!

Sistemul este bazat pe conceptul ”Max Interval Training” – Antrenament cu intervale maxime. Antrenamentul tradiţional cu interval se bazează pe exerciţii efectuate la o intensitate mare pe o perioadă scurtă, cu timpi de odihnă lungi între. Pe de altă parte, antrenamentul cu intervale maxime anulează acest concept, îl inversează, pregătirea bazându-se pe intervale de 3 minute, separate prin scurte perioade de 30 de secunde de odihnă. În timpul intervalelor, se va trece de la un exerciţiu la altul cu puţin sau deloc repaus între ele.
Din cauza dificultăţii fiecărui antrenament, veţi avea nevoie de toate încurajările posibile. Acestea vă vor fi oferite de lect. univ. dr. Adriana Mateescu, promotorul acestei „nebunii”. Programul de antrenament se va desfăşura conform unui plan stabilit printr-un calendar. Fiecare participant va avea fişa lui individuală, cu testările iniţiale până la cele finale, astfel rezultatele vor fi monitorizate. De asemenea, vor fi măsuraţi indicii de greutate corporală, se va determina procentul de ţesut adipos din corp, se va calcula indicele masei corporale (BMI) şi nu vor lipsi, bineînţeles, sfaturi privind nutriţia. Iar, după terminarea programului, transformarea este incredibilă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.