Argentina Culcuş, director Centrul Cultural Mioveni: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Mioveni, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Argentina Culcuş, director Centrul Cultural Mioveni

Topoloveni: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Topoloveni, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Gheorghiţă Boţârcă

Stolnici: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Stolnici, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Sevastian Pupăză Roşu

Băiculeşti: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Băiculești, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Niculaie Dragnea

Albeştii de Argeş: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Albeștii de Argeș, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Vasile Sava

Bogaţi: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Bogați, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Ion Gârleanu

Poiana Lacului: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Poiana Lacului, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Ion Dumitrache

Dârmăneşti: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Dârmănești, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Emilian Ciolan

Valea Iaşului: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Valea Iașului, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Nicolae Barbu

Bascov: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Bascov, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Gheorghe Stancu

Berevoeşti: La mulţi ani, tuturor copiilor de 1 iunie!

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie le urez tuturor copiilor din Berevoești, să fie sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
Primar, Florin Bogdan Proca

Comments

comments

DISTRIBUIȚI