La deschiderea anului şcolar din 2008, Boureanu s-a bătut cu Gabriel Bratu în biroul primarului din Oarja. În prima zi de şcoală din 2016, Boureanu şi-a bătut fiica în plină stradă

3,668 views

Fostul deputat de Argeş, Cristian Boureanu, a fost reţinut în trafic, luni după amiază, după ce şi-a bătut fiica! Fata de 15 ani urla ca din gură de şarpe ca să fie salvată: ”Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”. Patru maşini de Poliţie şi o dubă de Jandarmi au intervenit ca s-o scape pe adolescentă.

Ca o coincidenţă, corecţia administrată fiicei a avut loc în prima zi de şcoală, aşa cum s-a întâmplat şi în 2008 când Cristian Boureanu s-a bătut în biroul primarului din Oarja cu fostul inspector şcolar general Gabriel Bratu, imediat după deschiderea anului şcolar în localitatea respectivă.

Deschiderea anului şcolar din septembrie 2008 a fost luat cu asalt de politicienii care să pregăteau pentru alegerile parlamentare. La acea vreme Cristian Boureanu conducea PDL Argeş şi refuza să-l pună pe lista de parlamentari şi pe fostul inspector şcolar general Gabriel Bratu, pe atunci membru PDL. Din acest motiv Bratu a luat decizia de a candida independent şi a hotărât să-şi facă propria campanie. La fel ca şi Boureanu, Bratu a hotărât să participe la deschiderea anului şcolar în comuna Oarja. Dacă în faţa elevilor, părinţilor şi profesorilor cei doi s-au comportat normal, situaţia a degenerat în biroul primarului din Oarja. Invitaţi la o cafea, Boureanu a sărit la gâtul lui Bratu pe motiv că nu are ce să caute în acelaşi loc cu el la un astfel de eveniment. Cum nici fostul şef de la învăţământ nu era omul care să facă pe el de frica lui Boureanu, Bratu s-a înfipt cu cele aproape 100 de kilograme în şeful său de la partid ieşind o încăierare de toată frumuseţea. Intervenţia oamenilor din primărie a făcut să nu se lase cu nasuri şi capete sparte. Din acel incident a ieşit destul de şifonat şi fostul prefect Gogu Davidescu, care la acea vreme era omul care-i căra geanta lui Boureanu. Surprins de amploarea evenimentelor, mister Gogu a sărit să-şi apere şeful numai că s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat peste o bancă, fiind şi el repus cu greu pe picioare de salariaţii din primărie.

Dar să revenim la incidentul de luni, 12 septembrie, când poliţia a deschis dosar penal după scandalul dintre Boureanu şi fiica lui.

Boureanu este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică.

Luni seară, fiica lui Cristian Boureanu a dat primele declaraţii despre cele întâmplate în cursul după-amiezii, la secţia 2 de Poliţie din Capitală. Ioana a povestit, odată ieşită din secţia de Poliţie, că a avut destul de des, în ultima perioadă, diverse momente tensionate cu tatăl său. „M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea“, a mărturisit Ioana Boureanu.

Şi fosta soţie a lui Boureanu a susţinut varianta în care acesta este violent faţă de fiica sa. Ea a declarat că fiica ei este un copil cuminte şi că a fost agresată de Boureanu. ”Fiica mea nu pleacă de acasă. A venit la mine… A fost agresată… Ea este un copil cuminte”, a spus mama Ioanei.

Implicată în scandal a fost şi iubita lui Boureanu, Laura Dincă. Ea a povestit ce s-a întâmplat de l-a determinat pe acesta să o bată pe Ioana, dar şi care a fost motivul care a stat în spatele scandalului. Laura Dincă a mărturisit că fiica lui Boureanu le-ar fi făcut oarecare probleme, ceea ce a dus la confiscarea telefonului adolescentei.

Mai mult, aceştia au fost plecaţi în America, după care în clipa în care au revenit în Constanţa, Ioana insista să fie adusă în Capitală, pentru a petrece timp alături de prietenii săi.

”Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanţa, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la Bucureşti, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau şi fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopţii, a luat trenul şi a mers la Bucureşti, fără ştirea nimănui, cu bani furaţi din casă, fără telefon, fără nimic… Asta s-a întâmplat sâmbătă. Noi am venit în Bucureşti, am urmărit-o, am văzut cu cine umblă şi că fumează alături de ei, iar Cristi a vrut să o ducă înapoi la Constanţa şi să o mute la o altă şcoală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus Laura Dincă.

Poliţia a emis un comunicat de presă legat de acest eveniment, şi a început cercetările împotriva lui Boureanu pentru infracţiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.  A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1.”

Comments

comments