Jucătorii de la FC Argeş sunt în pragul revoltei

Cu două săptămâni înaintea începerii sezonului oficial din Liga a II-a, situaţia din cadrul lotului echipei FC Argeş este una incendiară. Jucătorii alb-violeţi par a se fi săturat de comportamentul de tiran al antrenorului Viorel Dumitrescu şi fac tot posibilul pentru a-l înlătura de la echipă. Din păcate pentru ei însă, tehnicianul este susţinut sută la sută de către managerul Cătălin Barbu.

Ivănică a fost trimis la echipa de copii şi juniori

Totul a început de la antrenamentele echipei, antrenamente în care principalul Dumitrescu îşi înjură mai mereu fotbaliştii, continuând la meciurile amicale, acolo unde jucătorii primesc acelaşi tratament. Nu ar fi mari probleme din partea puştilor, care nu au curaj să spună ceva, dar sunt mari probleme venite de la veterani precum Dulcea sau Ivănică. Nervos, primul a intrat chiar în cabina antrenorului pentru a-i cere socoteală şi a fost oprit cu greu să nu sară la bătaie. Cel de-al doilea s-a certat violent cu Dumitrescu şi a fost trimis la echipa de copii şi juniori să se antreneze şi să joace.

Doman face ce vrea pe teren

Venit anul acesta din străinătate şi nelăsat să mai plece, Cătălin Doman este un capitol special în cadrul lotului. Antrenorul nu are curaj să se lege de el sau să îl certe, iar atunci când, totuşi, încearcă, o face voalat, aşa cum nu procedează cu ceilalţi jucători. În aceste condiţii, nici Doman nu prea ascultă de nimeni şi asta se vede pe teren, acolo unde vedeta alb-violetă face absolut ce vrea: driblează, bate lovituri libere, nu se supune la nimic şi este rebelul echipei. Întreg lotul se întreabă de ce Doman este lăsat de capul lui, iar ei sunt obligaţi să suporte limbajul şi comportamentul neadecvat ale lui Viorel Dumitrescu.

Barbu îşi susţine antrenorul

Faptul că antrenorul pune presiune pe jucători este pe placul managerului Cătălin Barbu, cel care este şi el acuzat de majoritatea fotbaliştilor că îi terorizează. Din acest motiv, Barbu îl susţine necondiţionat pe antrenor, spunându-i chiar că indiferent ce decizie va lua din punct de vedere administrativ, îl va susţine. În aceste condiţii, jucătorii se gândesc să înainteze o petiţie către patronul Cornel Penescu, dar momentan se tem să o facă. Cum mulţi dintre actualii alb-violeţi nu prea au unde să se mai ducă, trag cu dinţii să nu fie daţi afară, dar se gândesc cum să facă să scape de antrenor. Rămâne de văzut cum se va aplana conflictul şi rămâne de văzut ce atitudine vor avea jucătorii atunci când va începe campionatul, pentru că, în cazul unor eşecuri pe linie, patronul va trebui să-l demită pe Viorel Dumitrescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.