Zona de sud a Argeşului este pregătită de alegerile prezidenţiale, iar în opinia lui Ion Mânzână, vicepreşedintele CJ, nici scorul nu va fi unul mic în dreptul PSD. Dincolo de iureşul politic şi picarea Guvernului, Mânzână consideră că cetăţenii ştiu să aleagă între cei care doar promit și un partid care le-a crescut pensiile şi salariile, a creat locuri de muncă, a stopat plecarea medicilor în străinătate, iar agricultura este pentru al treilea an în top, în anul precedent obţinându-se cea mai mare producţie de grâu şi porumb din UE.

Legat de campania electorală, Ion Mânzână a declarat că el şi echipa sa vor merge fără nicio problemă printre oamenii din sudul judeţului.

“Nu pot să vorbesc despre cum se va derula campania PSD la nivelul judeţului Argeş. Eu răspund de zona de sud, împreună cu doamna senator Cristina Stocheci şi cred că facem o echipă foarte bună. Nu ştiu ce părere au alţii despre dânsa însă eu vă pot spune că este o doamnă care se implică foarte mult în activitatea politică a sudului. Am dus împreună o campanie foarte reuşită la alegerile europarlamentare şi cred că vom obţine un scor şi mai mare la prezidenţiale. Cei care mă cunosc ştiu că eu nu laud oamenii doar de amorul artei. Nu avem nicio problemă să mergem printre cetăţeni pentru că avem ce să le spunem”, a declarat Ion Mânzână.

Comments

comments