La conferinţa de săptămâna trecută a Partidului Mişcarea Populară Argeş, preşedintele Cătălin Bulf a prezentat jurnaliştilor într-o filmare, o investiţie de „mare amploare şi valoare” realizată în comuna Sălătrucu.

Astfel, după cum se vedea şi în imagini, un drum forestier din Sălătrucu, despre care primarul localităţii, Nicolae Langer, a afirmat că a fost terminat de asfaltat în luna februarie a acestui an, este deja distrus.

Investiţia de un milion de euro pe fonduri europene reprezenta asfaltarea a 4,8 kilometri de drum, cu termen de finalizare februarie 2015, din care au fost realizaţi doar 3 kilometri şi aceia impracticabili. Ceea ce este şi mai şocant este faptul că acest drum se termină în mijlocul pădurii, adică dincolo de drum nu se află altceva decât copaci şi mărăcini.  

Întrebat de utilitatea drumului, primarul Nicolae Langer a răspuns foarte scurt şi la obiect: „Pentru asta au fost bani”. „Însă se pare că realitatea este cu totul alta, şi anume, domnul primar are 7 hectare de pădure, iar secretarul tot 7, lângă drumul care a costat un milion de euro, bani europeni”, a declarat Cătălin Bulf.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI