Internaţional Curtea de Argeş putea salva onoarea fotbalului argeşean

În urmă cu două sezoane competiţionale, Benone Lazăr îşi dădea seama că nu mai poate conduce de unul singur echipa de fotbal de Liga I Internaţional Curtea de Argeş şi hotăra să se despartă de ea, vânzând-o la Tîrgu Jiu. Fără niciun sprijin din partea autorităţilor locale, Lazăr renunţa astfel la o echipă care, la ora actuală, putea deveni una dintre cele mai puternice din ţară. În continuare, puteţi citi unde au ajuns foştii fotbalişti de la Internaţional şi mai ales ce echipă de top a pierdut judeţul nostru.

Vlad Chiricheş – a ajuns la echipa naţională, fiind vândut la Steaua. Fără exagerare, de la Vasile Popa încoace, judeţul nostru nu a mai avut un asemenea fundaş central de valoare. În mod sigur Lazăr nu se despărţea aşa uşor de el dacă încă îl mai avea, mai ales că Vlad Chiricheş era unul dintre preferaţii săi.
Mihai Pintili – căpitanul de la Internaţional este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din campionatul intern. Adus la Curtea de Argeş la dorinţa expresă a lui Ionuţ Badea, Pintili este acum dorit cu insistenţă de Steaua şi Dinamo. Condescu a refuzat, până acum, ofertele pentru el, dar nu este departe o despărţire rapidă de Pintili.
Gabriel Matei – După un retur excelent la Internaţional, Matei a ajuns la Tîrgu Jiu şi, de acolo, la Steaua. Momentan, este accidentat.
Mihai Răduţ – transferat la Steaua, Răduţ s-a pierdut în viaţa Bucureştiului. Este, probabil, cea mai mare dezamăgire a patronului de la Internaţional, pentru că Răduţ era ca şi copilul lui Benone.
Claudiu Voiculeţ – Steaua l-a dorit, Piţurcă l-a transferat, dar, până la urmă, contractul nu s-a mai semnat. Oricum, la ora actuală, Voiculeţ este unul dintre cei mai râvniţi jucători din campionatul intern, aşa cum, de altfel, era şi la Internaţional. Pandurii Tîrgu Jiu ţine cu dinţii de el, deşi va fi foarte greu să îl mai oprească.
Ovidiu Vezan – autorul câtorva goluri absolut senzaţionale la Curtea de Argeş, Ovidiu putea fi acum coordonatorul ideal pentru Internaţional. Este dorit de mai multe echipe din Liga I şi, în câteva zile, se va hotărî şi cu cine va semna.
Aceştia sunt, în câteva cuvinte, jucătorii care puteau să ţină steagul sus în Liga I pentru judeţul Argeş. Din păcate, nicio persoană din cadrul administraţiei judeţului nu a dorit să-l sprijine pe Lazăr în tentativa de a menţine echipa la Piteşti. Mai mult, primarul de la Mioveni a refuzat să-l sprijine, dar a promovat cu echipa sa, CS Mioveni, în Liga I şi acum se face de râs. Nu acelaşi lucru se întâmpla şi cu Internaţional, echipă care va rămâne în istoria judeţului drept una dintre cele mai frumoase şi mai valoroase echipe pe care le-am avut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.