Întâlnire între liderii judeţului şi oamenii de afaceri argeşeni la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş

Miercuri, 6 iulie, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a avut loc seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru mediul privat din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, precum şi serviciile oferite în cadrul proiectului PROSME, pe care Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia îl derulează în cadrul unui consorţiu, în calitate de partener.

Seminarul a fost moderat de către directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, și de președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, George Caval. La eveniment au fost prezenți preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, dar și directori de instituții publice argeșene.

Cu această ocazie au fost prezentate informaţiile la zi pe subiectul programelor de finanţare, a aplicaţiei de depunere a cererilor și a Proiectului PROSME. La seminar au participat oameni de afaceri din județul Argeș interesați de modul în care se pot accesa fonduri europene în exercițiul financiar 2014 – 2020, în special pe domeniul de intervenție 2.1, cel care finanțează proiecte pentru micro-întreprinderi din mediul urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here