Înotătorul Robert Glinţă, premiat de Ministrul Sportului, Gabriela Szabo, pentru rezultatul de la Campionatul Mondial de la Singapore

Astăzi Gabriela Szabo, ministru al Tineretului şi Sportului, l-a primit la sediul ministerului pe piteșteanul Robert Glință, campion mondial în proba de 100 m spate la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Singapore.

Glință a fost felicitat din partea MTS pentru rezultatele sale extraordinare, care îl ridică la statutul de speranță a natației românești şi premiat pentru rezultatul său, care reprezintă atât nou record al campionatelor mondiale cât şi nou record naţional. Cu timpul obţinut, 54 secunde şi 30 de miimi, înotătorul pirteştean a reuşit şi calificareala Jocurile Olimpice ce se vor desfăşura la Rio de Janeiro, în 2016.

“Victoria ta vorbește de la sine. Atât eu, cât și întreg poporul român suntem conștienți că aceasta este fructul eforturilor tale continue, al perseverenței muncii tale și al tăriei de caracter, caracteristici specifice unui mare sportiv.”, a declarat Gabriela Szabo.

La eveniment, Robert Glinţă a fost însoţit şi de   Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here