„Evenimentul zilei” și revista „Capital” au lansat campania „România 4 you”, o radiografi e de substanță a situației sociale, politice și economice din județele țării.

Campania va avea o frecvență săptămânală și se va derula pe parcursul următoarelor nouă luni, până la alegerile locale din iunie 2016. Citiți în revista „Capital” un amplu articol dedicat situației economice din județul Argeș.

“Aproape toată administrația locală a județului Argeș, plus o parte din parlamentari, sunt cercetați pentru corupție. Fostul președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, este în închisoare, iar primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, abia a ieșit din arestul preventiv…”, se mai arată în articolul cu pricina.

În ce priveşte bătălia politică din Argeş, jurnaliştii de la Evenimentul zilei şi Capital au o cu totul altă părere decât actuala conjunctură politică. Culmea, nu PNL va fi principalul adversar politic al PSD-ului în Argeş, ci noua formaţiune politică, Partidul pentru Argeş şi Muscel, înfiinţată de Mircea Andrei.

Iată şi cum argumentează cei de la Evenimentul Zilei şi Capital această nouă ipoteză:

“Primul partid regional… În plan politic, urmare a intervenției DNA, bătălia pare deschisă în județul dominat, până acum, autoritar de PSD.

Deocamdată, PNL acționează destul de timid, dar în Argeș se va înființa, mulțumită noilor prevederi din legea partidelor, una din primele formațiuni politice regionale… (n.red. este vorba de PAM, partidul condus de Mircea Andrei, care a şi fost înfiinţat printr-o decizie recentă a Tribunalului Bucureşti).

Fostul parlamentar PDL Mircea Andrei și-a înscris, la 23 septembrie, la Tribunalul București, Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM). În 2012, Mircea Andrei a fost artizanul Alianţei pentru Argeş şi Muscel, care a câștigat 24 de posturi de primari. În 2011, la celebrul miting organizat de PSD în apărarea președintelui CJ Constantin Nicolescu, Victor Ponta spunea că Mircea Andrei va ajunge la închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum…”, au scris jurnalişti de la cele două prestigioase publicaţii naţionale.

 

Comments

comments