Pe 2 iunie s-au reluat examinările la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere auto la Pitești. Atunci, prefectul Emanuel Soare a fost prezent în parcarea de la Stadionul „Nicolae Dobrin”, pentru a vedea la faţa locului cum decurg lucrurile. Conform propriilor declaraţii, prefectul a susţinut că totul este în regulă, iar candidaţii şi reprezentanţii şcolilor de şoferi respectă regulile de distanţare fizică. Ba, mai mult, Soarea a spus că va urmări îndeaproape activitatea celor de la Permise şi Înmatriculări din Argeş.

De asemenea, săptămâna trecută, mai precis pe 12 iunie, prefectul Soare declara că a crescut numărul examinatorilor auto și că testările se fac în două ture: ”Mă duc să văd cum se desfășoară lucrurile, mă interesează feedback-ul elevilor, cum se respectă măsurile”.

Imaginile din această dimineaţă spun însă totul despre cum se respectă regulile la proba practică pentru obţinerea permisului auto.

După cum se poate vedea, măsurile de distanţare au fost respectate doar în zilele în care prefectul a vizitat zona… În rest, candidaţii stau îmbulziți ca oile, riscând să dea naştere unui nou focar de infecţie.

Vedeţi domnu’ prefect!!! Aşa este când îţi anunţi vizita cu o zi înainte! Se curăţă parcarea, se pun coşuri de gunoi, iar candidaţii sunt aduşi atât cât permit regulile de distanţare.

După care… măsuri la greu de relaxare la Stadionul ”Nicolae Dobrin” în parcare…

Comments

comments