Hotelurile magnatului Gheorghe Badea, în programul naţional „O săptămână la munte”

SEJUR Cabana Pârâul Capra, Hotelul Posada din Curtea de Argeş şi Posada Vidraru, singurele unităţi hoteliere din judeţ care participă la programul derulat la nivel naţional şi intitulat „O săptămână la munte”. Continuă şi în acest an programul special „O săptămână la munte”, în perioada 4 martie – 22 iunie, program prin care românii îşi pot alege un sejur de cinci nopţi la munte. Organizat la iniţiativa Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, împreună cu Patronatul „Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism”, sejurul trebuie să înceapă duminica şi să se termine vinerea. Datorită rezultatelor favorabile obţinute în anii precedenţi de acest program, cele două asociaţii îşi doresc să aducă un plus de vitalitate sectorului de turism montan pentru perioada martie – iunie 2012.

„Noi sperăm ca numărul de turişti să fie cel puţin la nivelul anului trecut. Încă este zăpadă, prindem în program şi sărbătoarea Paştelui. Ne aşteptăm la câteva mii de turişti, dar este foarte greu de prezis o cifră exactă, având în vedere vremurile în care suntem”, ne-a declarat Dragoş Răducan, vicepreşedinte FPTR.
Tarifele pentru un loc într-un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, inclusiv TVA, sunt următoarele: la hotel, vilă, pensiune, cabană două stele – preţul este de 161 de lei / sejur. La hotel, vilă, pensiune sau cabană de 3 stele –  259 de lei / sejur, iar pentru 4 stele preţul ajunge la 368 de lei / sejur. La nivel naţional, în program participă 32 de societăţi hoteliere, dintre care trei sunt din Argeş, fiecare având trei stele la clasificare. Este vorba de Cabana Pârâul Capra (10 locuri), Hotelul Posada din Curtea de Argeş şi Hotelul Posada Vidraru, acestea două având fiecare câte 20 de locuri. Cele trei obiective turistice îi aparţin omului de afaceri Gheorghe Badea. Pentru cele trei unităţi din judeţ, tariful este de 259 de lei/sejur. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, hotelurile şi agenţiile care derulează acest program au fost listate pe site-urile celor două organizaţii – www.fptr.org şi www.anat.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.