Horoscop 2013 autentic românesc. Sunteți în căutarea informațiilor zodiacale pentru horoscopul din 2013?

Atunci ați ajuns unde trebuie. Predicțiile Minervei pentru fiecare zodie, te vor ajuta să îți planifici mai bine activitățile în 2013. Horoscopul Minervei pe acest an este autentic, generat manual și special pentru români. Horoscopul 2013 acoperă informații despre dragoste, bani, sănătate şi carieră. Citește cu atenție predicțiile care te pot avertiza în legătură cu dificultățile iminente și astfel vei putea stabili strategia pentru a le evita din timp.

Mai jos găsești informații despre horoscop 2013 pentru fiecare zodie în parte. Fie ca stelele să fie cu tine pe tot parcursul anului 2013!

Horoscop Berbec 2013 – General

Anul 2013 va fi dinamic pentru dumneavoastră pe parcursul tuturor fazelor din viață. Rolul în societate și în familie se va consolida spre mai bine. Veți dovedi că sunteți o mână de ajutor pentru cei din jurul dumneavoastră. Relațiile vor atinge următorul nivel. O ușoară singurătate se poate instala în viața dumneavoastră, dar profitați de aceste moment pentru a vă găsi pacea interioară și libertatea. Este indicat să cedați în anumite aspecte în relațiile cu ceilalți pentru a vă îmbunătăți viitorul.

Horoscop Berbec 2013 – Carieră

În 2013, partea dumneavoastră creativă și inventivă va ieși la iveală. Creați relații amiabile și compatibile cu autoritățile și egalii dumneavoastră la locul de muncă. Negocierile de la muncă vor da roade anul acesta. Ambițiile și țelurile dumneavoastră vor fi atinse cu ușurință în 2013. Așadar, porniți cu dreptul. Încercați să faceți o balanță între punctele delicate și subtile din cariera dumneavoastră. Primul sfert al acestui an este favorabil pentru o promovare sau mărire de salariu. Aveți încredere în dumneavoastră și dedicative 100% în câmpul profesional anul acesta.

Horoscop Berbec 2013 – Dragoste

Relația amoroasă se va menține normal pe parcursul lui 2013. Pot apărea complexități din anxietăți și griji nejustificate. Dacă dați dovadă de fermitate și răbdare, este foarte probabil să vă găsiți partenerul ideal anul acesta. În căsnicie, este momentul oportun pentru a face lucruri noi pentru a vă menține partenerul fericit. Nu acționați, dar încercați să vă convingeți și să câștigați atenția totală a partenerului. Totodată, este momentul oportun pentru reapropieri în cazul în care ceva neplăcut s-a petrecut. Eliminați orice gând rău și încercați să vă reconectați cu partenerul. Iubiți pasional și sincer, bucurați-vă de beneficiile iubirii adevărate.

Horoscop Berbec 2013 – Bani

În 2013, cheltuieli destul de mari vor apărea drept consecință a activității din carieră sau afaceri. Puneți-vă în ordine finanțele și eliminați orice alte cheltuieli inutile. Veți simți o nevoie mai mare pentru stabilitate financiară în viață. Acum este momentul să acționați în acest scop. Anumite piedici pot apărea, dar acționați după instinct în ceea ce privește finanțele. Gândiți-vă de două ori înainte să vă răsfățați cu cheltuieli extravagante. Cheltuiți pentru plăcere, dar asigurați-vă că nu depășește cât vă permiteți.

Horoscop Berbec 2013 – Sănătate

Starea de sănătate pe anul 2013 va fi în general bună și va fi legată în mare de bunăstarea și sănătatea celor din jur, în special celor mai apropiați din familie. Puneți mai mult suflet în aspecte pozitive ale vieții. La jumătatea anului, pot apărea diverse alergii; de asemenea, probleme stomatologice pot apărea. Aveți grijă de starea de sănătate și încercați să evitați carnea și lactatele sau să diminuați pe cât posibil consumul.

Horoscop Taur 2013 – General

Viața se prevede a fi lină pe parcursul lui 2013. Profitați maxim de creativitatea din această perioadă. Pacea și liniștea vor domni în viața dumneavoastră. Statutul în viață se va îmbunătăți și veți putea să obțineți confortul pe care vi l-ați dorit atâta timp. Plăcerile vor ocupa un loc important în acest an. Oportunități mai bune se vor ivi fără prea mult efort. Mai multă libertate și independență vor apărea pentru dumneavoastră.

Horoscop Taur 2013 – Carieră

Intuiția și inteligența vor fi cele mai mari avantaje în ceea ce privește cariera în anul 2013. Deși inițial se va instala o letargie, spre finele anului peisajul carierei va deveni destul de colorat. Faceți-vă munca așa cum trebuie și lăsați restul pentru viitor. Veți beneficia de sprijinul superiorilor în această perioadă. Informați-vă temeinic înainte de a vă riscați în orice activitate nouă în ceea ce privește munca. În cazul asocierilor sau cooperativelor, se pot ivi impedimente. Vă puteți schimba scopul carierei anul acesta.

Horoscop Taur 2013 – Dragoste

Dorința de pace și liniște în relație se va implini în 2013, deși puteți întâmpina un pic de opoziție în mișcările dumneavoastră. Este probabil ca anul acesta să atrageți un partener potențial dacă sunteți singur/a. În relație, anul acesta vă va aduce mult mai aproape față de cel iubit. Fiți atent/ă la mișcări în aria romantică. Relațiile intime sunt probabile, dar controlați-vă dorințele pe cât posibil. Răbdarea este cheia relațiilor. Lăsați armonia să vă învăluie, iar încrederea se va îmbunătăți în mod natural. Finele anului vă va ajuta să vă decideți în ceea ce privește rezultatele relațiilor.

Horoscop Taur 2013 – Bani

Finanțele în 2013 vor avea nevoie de multă reconciliere. Circumstanțele și mediul vor impune ca cheltuielile să fie maximizate. Veniturile vor fi constrânse la începutul anului. Veți fi motivat să îmbunătățiți confortul vieții dumneavoastră. Nu cheltuiți mai mult decât vă permiteți. Finalul anului vă va aduce o comoară financiară sub forma unui câștig de noroc sau moștenire.

Horoscop Taur 2013 – Sănătate

În 2013, energia vă va fi solicitată la maxim. Mențineți un echilibru între activitate și timp liber; acordați importanță igienei și curățeniei. În general, veți avea o vitalitate mare pe parcursul anului. Temperați-vă și mențineți-vă echilibrul, altfel riscați să vă îmbolnăviți.

Horoscop Gemeni 2013 – General

Planurile și eforturile vor fi consolidate în 2013. Veți atinge apogeul ambițiilor dumneavoastră anul acesta. Poziția planetelor vă va ajuta în acest scop, în atingerea scopurilor. Uși noi se vor deschide și vă vor aduce mai aproape de va atinge scopurile stabilite în viață. Unele tulburări pot interveni, dar nu vă pierdeți speranța. Deveniți mai practică și stilul dumneavoastră de viață va deveni mult mai bun decât în anii precedenți.

Horoscop Gemeni 2013 – Carieră

În 2013 se prevăd anumite obstacole profesionale, dar soluțiile se află la îndemâna. Veți beneficia de bunavoința și sprijinul superiorilor și colegilor la locul de muncă. Începeți anul în mod pozitiv, iar lucrurile se vor rezolva în favoarea dumneavoastră. Lansați-vă munca la început de an și veți putea culegea roadele muncii spre finele anului. Veți beneficia de mai multă libertatea la muncă și pacea va învălui câmpul profesional. Fiți pregătit/a să acceptați păreri și opinii de la colegii de muncă. Fiți flexibil și astfel veți putea rezolva mai multe probleme din această zonă.

Horoscop Gemeni 2013 – Dragoste

Viața amoroasă va fi mult mai stabilă anul acesta. Relațiile vor evolua în mod constructive. Vă veți putea exprima dragostea și afecțiunea mult mai bine. Începutul anului va aduce o situație de nestatornicie, dar pe măsură ce va trece timpul, lucrurile se vor stabiliza. Veți putea aduce armonie în viața cu partenerul. Pentru cei singuri, 2013 va fi propice pentru a căuta un partener. Dragostea la prima vedere v-ar putea prinde.

Horoscop Gemeni 2013 – Bani

Cei care lucrează în comerț și marketing vor avea parte de tensiune în abilitățile lor financiare. Ar fi indicat să diminuați cheltuielile la un minim necesar pentru a atinge idealul în viața dumneavoastră. Poziția planetelor din acest an vă poate asigura nevoile financiare, dar cheltuiți doar atât cât este necesar pentru dumneavoastră. Nu faceți cheltuieli extravagante în acest an, întrucât asta vă va menține pe drumul financiar bun. La mijlocul anului, pot apărea fluctuații financiare, dar care nu vă vor afecta. Nu cedați în fața frustrărilor în ceea ce privește finanțele. Încercați să evitați indicații greșite și înțelegeri speculative în acest an.

Horoscop Gemeni 2013 – Sănătate

Sănătate și vitalitatea dumneavoastră rămân satisfăcătoare în mare în 2013, deși pot apărea mici probleme. Puteți fi vulnerabil/ă la anumite boli transmisibile, așadar fiți precaut. Ar fi indicat să vă mențineți regimul alimentar și cel de sport. Relaxați-vă și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Nu munciți mai mult decât este cazul. Spre finele anului este posibil să vă confruntați cu anumite probleme digestive. Este probabil ca tensiune și stresul din viața personală și profesională să vă afecteze sănătatea.

Horoscop Rac 2013 – General

Truda vă va fi răsplătită în 2013. Toate aspectele vieții dumneavoastră se vor îmbunătăți și veți avea mult succes. Perspectivele dumneavoastră vor prinde contur. Veți avea multe oportunități de a vă arăta inteligența către cei din jur. Multe dintre proiectele dumneavoastră, fie personale, fie profesionale, vor avea un final fericit. Nu fiți nostalgic în ceea ce privește trecutul, trăiți în prezent și plănuiți pentru viitor care se prevede foarte luminos.

Horoscop Rac 2013 – Carieră

Ar fi indicat să depuneți efort pentru a vă menține pe linia pe plutire profesională, anul acesta. Poziția planetelor vă va susține în a vă arăta inteligența și creativitatea către lume. Inspirația va veni de la cei din jur, în special cei mai în vârstă. Nu plângeți după oportunități pierdute, mergeți înainte cu viața așa cum vine. 2013 este un an propice pentru implicarea în înțelegeri cooperative. Negocierile vor sfârși în mod pozitiv. Faceți-vă timp și pentru a vă relaxa. Respecați-vă obiectivele setate în cariera pe anul acesta.

Horoscop Rac 2013 – Dragoste

Anul acesta scopurile dumneavoastră în viața amoroasă vor fi atinse. Aveți răbdare pentru a acționa la momentul oportun. Acordați-i partenerului libertatea necesară pentru a-și exprima sentimentele față de dumneavoastră. Veți manifesta un magnetism în a atrage sexul opus către dumneavoastră. O scânteie veche se poate reaprinde brusc. Hotărâți-vă să o acceptați sau să o refuzați. Fiți fidel partenerului. Pentru cei singuri, anul acesta este favorabil pentru a întâlni un potențial partener și să vă stabiliți împreună.

Horoscop Rac 2013 – Bani

Anul acesta, finanțele se vor menține la o medie fără a avea multe de sărbătorit și totuși cu câteva griji. Decideți-vă cât vă este necesar pentru un trai decent și apoi restul va fi economisit sau dat spre caritate dacă vă gândiți la asta. Evitați orice fel sentimente care v-ar putea domina aria financiară. Întindeți-vă aripile pe cât posibil, dar fiți precaut/a la eventualele capcane. Cheltuieli neprevăzute vor apărea. Munciți mai mult pentru a vă asigura recesiunea financiară. Nu cheltuiți pentru ce nu aveți nevoie.

Horoscop Rac 2013 – Sănătate

Stresul de peste an s-ar putea să vă epuizeze. Protejați-vă în acest sens folosind anumiți inhibitori ai stresului. Fiți calm/ă și lăsați pacea să vă învăluie starea de sănătate. Comunicarea nedorită s-ar putea să vă blocheze canalele, așadar, deconectați-vă de la lumea digitală din când în când. Reduceți din cantitatea de mâncare, dar nu renunțați la nutrienții și suplimentele necesare pentru a funcționa corect. 2013 este un an propice pentru a începe o activitate fizică benefică.

Horoscop Leu 2013 – General

Evenimentele vor avea un impact și un program mai bun de a se ivi. Relațiile vor merge la nivel următorul și veți putea culege roadele proiectelor din anii precedenți. La mijlocul anului pot apărea momente de incertitudine și melancolie, dar nu vă pierdeți cu firea. Veți avea multe ocazii să vă răsfățați pe măsură ce anul progresează. Puteți avea parte de succes. Lăsați-vă creativitatea să zboare la nivelul următor ca oamenii din jur să observe. Urmați-vă idealurile și ambițiile în viață astfel anul 2013 va fi mult mai bun decât vă așteptați.

Horoscop Leu 2013 – Carieră

În ceea ce privește munca, pași mari se ivesc anul acesta. O socializare mai buna se întrevede. Vă veți confrunta cu unele obstacole în relațiile cu superiorii și cu colegii la locul de muncă. Fiți precaut/ă în rezolvarea acestor probleme. Apeciați oamenii din jurul dumneavoastră din aceeași perspective. Ajutorul va veni de unde vă așteptați mai puțin în viața profesională. Mergeți mai departe în carieră fără nicio problemă considerând aspecte ale viitorului. Munca în echipă vă va fi mai benefică în această perioadă, iar proiectele sunt foarte probabil să se dezvolte lin fără prea multe obstacole.

Horoscop Leu 2013 – Dragoste

Viața amoroasă în 2013 va fi mult mai lină, spre încântarea dumneavoastră. Ascultați-vă partenerul. Sensibilitatea dumneavoastră nu vă strică relația, dar poziția planetelor din acest an va aduce pacea în relația dumneavoastră, indiferent de situație. Anumite inegalități pot apărea din când în când, dar fiți destul de blând pentru a trece peste ele. Dacă sunteți singur/ă, este un an propice pentru a vă stabili cu partenerul ideal. Cei care sunt deja într-o relație, își vor găsi timpul pentru a-și înțelege partenerul mai bine. Emoții puternice și romantism se întrevăd anul acesta.

Horoscop Leu 2013 – Bani

Schimbări financiare majore de întrevăd anul acesta. Libertatea financiară și cheltuielile extravagante se vor îmbunătăți. Este posibil să obțineți o parte financiară consistentă sub forma unei moșteniri sau altei forme legale. Se întrevăd cheltuieli în ceea ce privește studii superioare sau proiecte de dezvoltare. Veți putea sprijini financiar pe cei din jur.

Horoscop Leu 2013 – Sănătate

În general, starea de sănătate se întrevede excelentă pe parcursul lui 2013. O noua sursă interioară de energie vă va ajuta să vă atingeți scopurile. Veți avea parte de mai multă activitate fizică. Este un moment oportun pentru a începe o activitate sportivă care v-ar putea îmbunătăți bunăstarea. Ascultați-vă intuiția în ceea ce privește dieta. Oboseala se va resimți din când în când, așadar mențineți-vă un program strict al muncii și al timpului liber.

Horoscop Fecioară 2013 – General

Toate aspectele vieții se vor derula destul de rapid anul acesta. Lucrurile vor începe să se consolideze. Siguranța dumneavoastră ar putea fi amenințată, iar acest lucru vă deranjează. Toate aspectele vieții dumneavoastră vor merge mai bine decât în anii precedenți. Vă veți axa mai mult pe partea dumneavoastră spirituală sau caritate decât pe partea materială, ceea ce vă va oferi pacea și liniștea mult dorită. Se întrevăd activități constructive, deși mediul pare a fi încetinit și cețos.

Horoscop Fecioară 2013 – Carieră

Viața profesională va fi revigorată anul acesta. O poziție nouă la locul de muncă se poate ivi. Veți prospera pentru a vă fi recunoscută munca, dar poate dura ceva vreme până se va întâmpla asta. Lucrurile vor merge într-un fel nefavorabil pentru un timp, nu așa cum v-ați dori. Depuneți efortul necesar pentru a îndrepta lucrurile și ele se vor îmbunătăți. Răbdarea și sinceritatea la locul de muncă vă vor fi recunoscute pe parcursul anului.

Horoscop Fecioară 2013 – Dragoste

Viața amoroasă își va atinge apogeul anul acesta. Veți avea destul timp la dispoziție pentru a-l petrece alături de partener. Se întrevăd multă pasiune și plăcere. Dacă vă aflați într-un impas față de cel drag, acum este momentul să vă reapropiați. Dacă sunteți deja într-o relație, anul vă va aduce mai aproape și mai probabil de a vă stabili unul lângă celălalt. O atmosferă senină vă va învălui viața sentimentală. Răbdarea și pacea vor veni în mod natural.

Horoscop Fecioară 2013 – Bani

Finanțele se vor îmbunătăți anul acesta. Urmați-vă drumul și lucrurile vor începe să înflorească încet. O mână de ajutor este binevenită, dar fiți sigur că vă puteți ajuta pe sine în primul rând. Nu vă avântați către extravaganță în acest an. Plănuiți-vă un viitor financiar mai bun și munciți pentru a-l atinge. Fiți precaut/ă în ceea ce privește împrumuturile de orice fel pentru că s-ar putea să apară câteva probleme.

Horoscop Fecioară 2013 – Sănătate

Anul acesta, nivelul de energie va fi mai ridicat decât v-ați fi așteptat. Ați putea face mai mult decât v-ar permite în mod obișnuit nivelul de energie și capacitatea dumneavoastră. Canalizați-vă asta așa cum se cuvine pentru a vă materializa ambițiile și scopurile în viață. Ultimul sfert din an vă va aduce o stare mai bună, atât fizic, cât și psihic. Faceți-vă timp pentru a vă relaxa. Provocările intelectuale vă vor ține în mișcare.

Horoscop Balanță 2013 – General

Anul 2013 va fi anul în care planurile dumneavoastră se vor materializa. Conștința și valorile vă vor fi supuse unui test pe parcursul anului. Va fi o perioadă în care nu veți avea niciun fel de inspirație. Nevoile materiale și financiare se vor materializa acum. Țineți legătura cu cei din jurul dumneavoastră, cei apropiați și cei dragi. Comunicarea vă va ajuta în momentele de nevoie.

Horoscop Balanță 2013 – Carieră

Anul acesta aptitudinile profesionale vă vor fi supuse la test. Ar fi indicat să le treceți cu brio. Este un moment oportun pentru a culege roadele muncii dumneavoastră. Se întrevede fie o promovare, fie o mărire de salariu. Veți avea parte de recunoștință care v-a lipsit de ceva vreme. Acordați importanță tiparelor de finețe. Munca în echipă vă va avantaja anul acesta, atât la locul de muncă, cât și în aspectele vieții personale. Oportunități se vor ivi în cazul în care ați urmat studii superioare.

Horoscop Balanță 2013 – Dragoste

Se întrevede o viață amoroasă bună în 2013. Vă veți afla într-un punct din care vă puteți înțelege partenerul și relația mult mai bine. Magia iubirii își va pune amprenta pe personalitatea dumneavoastră emoțională. Evitați să faceți greșeli sau gafe în relație anul acesta. Munciți pentru a aduce armonie în relație. Dacă sunteți singur/ă, anul acesta va aduce multă socializare din care puteți obține o relație stabilă. Dacă sunteți deja implicat/ă într-o relație, anul acesta vă va ajuta să comunicați mai deschis și să eliminați orice conflicte care pot apărea în relație.

Horoscop Balanță 2013 – Bani

Anul 2013 se întrevede a fi foarte favorabil în ceea ce privește finanțele. Orice veți atinge va deveni aur, altfel spus, tot ce vă propuneți se va materializa. Anumite aspecte vă pot irita din când în când, dar nu vor fi probleme mari pentru care să vă faceți griji. Roadele proiectelor vor fi consistente. Aveți încredere în cei din jur când vine vorba de finanțe.

Horoscop Balanță 2013 – Sănătate

Anul 2013 va aduce o rază de energie în viața dumneavoastră. Metabolismul își va atinge apogeul. Este un an propice pentru o îmbunătățire a stării de sănătate. Anumite tulburări digestive și neurologice se pot ivi, dar vă veți reveni rapid. Este momentul să faceți schimbări majore în ceea ce privește dieta și activitatea fizică. Planetele vor asigura o stare de sănătate bună, deși uneori pot apărea mici probleme.

Horoscop Scorpion 2013 – General

Anul 2013 vă ajută să finalizați lucrurile începute în anii precedenți. Planetele în schimb stau la pândă să intervină negativ. Anul acesta, veți trece prin multe încercări și tentații. Relaxați-vă, retrageți-vă și revigorați-vă pentru bunăstarea personală. Spre finele anului, ambițiile se pot materializa. Partea dumneavoastră creativă va ieși la iveală. Momente de tensiune intense și cele de relaxare vor alterna pe tot parcursul anului.

Horoscop Scorpion 2013 – Carieră

Viața profesională va fi mai răsplătitoare decât anii precedenți. Mai multe cunoștințe și o răsplată mai consistentă se vor ivi. Veți fi motivat să vă îmbunătățiți și să învățați mai multe. Asocierile vor merge mai bine anul acesta. Este o perioadă mai plină de motivație. Anumite reușite artistice vor da roade. Lipsa timpului poate împiedica realizarea ambițiile profesionale, dar nu amânați când vine vorba de decizii importante în ceea ce privește cariera.

Horoscop Scorpion 2013 – Dragoste

Anul 2013 întrevede mai multă aventură în viața amoroasă. Aspecte pozitive se vor ivi, cu gânduri constructive într-o notă pozitivă. Veți putea să vă exprimați mult mai bine față de partener în acest an. Se întrevede armonie și nu vă veți lovi de momente stânjenitoare în ceea ce privește relațiile. Ar fi indicat să investiți mai multă intimitate și romantism în relația dumneavoastră pentru a vă impresiona partenerul.

Horoscop Scorpion 2013 – Bani

Aveți grijă să nu vă aventurați în cheltuieli inutile anul acesta. Anumite cheltuieli impulsive trebuie ținute sub control pentru o perioadă de timp. Este foarte probabil să atrageți avantaje financiare anul acesta. O sursă de bani va fi și creativitatea dumneavoastră. Nu vă avântați în speculații întrucât vă poate aduce într-un impas financiar spre finele anului. Se întrevede un statut financiar satisfăcător pentru dumneavoastră.

Horoscop Scorpion 2013 – Sănătate

Anumite probleme minore se pot ivi anul acesta. Aveți grijă de dumneavoastră și evitați imprudențele în ceea ce privește starea de sănătate. Probleme stomatologice se pot ivi din când în când. Finele anului poate aduce anumite tulburări care pot fi evitate prin controlul regimului alimentar. Veți beneficia de o nouă sursă de energie care să vă mențină.

Horoscop Săgetător 2013 – General

2013 va aduce o nota imbucuratoare in viata dumneavoastra. Toate obstacolele si piedicile pe care le-ati infruntat pana acum vor disparea. Veti deveni mai optimist. Toate restrictiile si constrangerile din viata dumneavoastra vor disparea, dar ar fi indicat sa va protejati atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jurul dumneavoastra. Spre finele anului, ritmul vietii va incetini.

Horoscop Sagetator 2013 – Cariera

Aria profesionala va va solicita multa energie anul acesta. Rezultatele anilor trecuti vor avea un impact destul de mare, dar nu acordati atentie. Mergeti inainte si astfel oportunitatile nu vor intarsia sa apara. Pozitia planetelor va va ajuta sa mergeti inainte fara prea mult efort. In ceea ce priveste lucrurile administrative si legale, veti fi rasplatit. Relatiile cu superiorii si colegii se vor imbunatati. Spre finele anului, veti fi promovat si veti avea o marire de salariu. In cazul afacerilor, este un moment propice sa va consolidate pozitia.

Horoscop Sagetator 2013 – Dragoste

Viata amoroasa in acest an va fi mult mai stabila si va rezista obstacolelor care pot aparea in relatie. Planetele asigura ca nevoile emotionale si romantice vor fi implinite intr-un fel mai subtil. Se asteapta mai mult intimitate de la dumneavoastra. Inlaturati orice masca ati folosit pana acum si fiti sincer/a. Este un moment propice pentru a cunoaste cu adevarat intentiile partenerului. Nu fiti foarte defensiv. A doua jumatate a anului va poate aduce cateva schimbari de baza in relatie. Daca sunteti singur/a, 2013 va aduce lucruri marunte, dar dragute care merita reamintite peste ani.

Horoscop Sagetator 2013 – Bani

Anul acesta va aduce un salt important in perspectivele de cariera. Veti avea parte de profit in activitatile financiare. Truda depusa anii precedenti va da roade, asadar in zona financiara va fi o stare de bine. Nu ezitati sa incercati si teritorii financiare noi. Sunt destule oportunitati in care merita sa investiti, dar fiti precaut si nu investiti totul intr-un singur loc.

Horoscop Sagetator 2013 – Sanatate

Grijile pentru sanatate vor fi minime la inceputul anului. Sunt multe lucruri de care trebuie sa aveti grija si tindeti sa va pierdeti energia intr-o nota psihica, dar fizic, veti fi intr-o forma mai buna decat anul trecut. Odihniti-va prin somn si activitate fizica, asta pentru ca e foarte probabil sa lucrati sub stress constant pentru o mare parte a anului. In general, imunitatea va va fi intact anul acesta. Fiti precaut cu problemele de sanatate legate de cap sin as care ar putea aparea. Aveti grija de ele si relaxati-va.

Horoscop Capricorn 2013 – General

Anul 2013 vă va aduce o nouă perspectivă asupra vieții și va diversifica prioritățile în viață. Veți avea mai mult timp pentru relaxare și pentru revigorare față de anii trecuți. Oricum, ar trebui să fiți mai tolerant. Anul acesta vă rezervă o atmosferă mult mai calmă. Planetele promit beneficii materiale în această perioadă pe care le puteți folosi în scop social sau caritabil.

Horoscop Capricorn 2013 – Carieră

Câmpul profesional se va dovedi a fi mult mai eficient anul acesta. Inteligența, rațiunea și creativitatea vor crește împreună la un alt nivel în domeniul carierei. Abordarea față de superiori și față de colegi va deveni mai amiabilă, astfel va domni pacea și armonia în relațiile cu aceștia. Eforturile și munca vor fi recunoscute spre finele anului. Membrii echipei pot avea nevoie de ajutorul dumneavoastră. Nu cedați tentațiilor când vine vorba de promovarea sau mărire de salariu.

Horoscop Capricorn 2013 – Dragoste

Porțile vieții amoroase vor fi larg deschise anul acesta. Planetele vă vor susține în acest sens. O transformare totală se va ivi în relația dumneavoastră. Vă veți putea exprima mult mai ușor și mai sensibil față de partener. Este momentul oportun să vă exprimați sentimentele și dorințele interioare către partener. Viața profesională se va intersecta cu viața amoroasă, dar păstrați linia despărțitoare dintre cele două. Nu ascundeți nimic față de partener. Finele anului vă poate aduce multă blândețe în relație.

Horoscop Capricorn 2013 – Bani

Partea financiară va înflori anul acesta. Veți avea posibilitatea să economisiți mai mult pentru viitor. Veți avea mai multă libertate în lumea materială. Puteți participa la activități caritabile acum că dispuneți de o sursă financiară mai consistentă. Economisiți pentru eventuale zile negre și stabilizați-vă viitorul financiar. Țineți evidența veniturilor și cheltuielilor.

Horoscop Capricorn 2013 – Sănătate

Anul vă aduce o notă optimistă în starea psihică și fizică. O energie pozitivă va radia din dumneavoastră și veți avea parte de activități intense în toate aspectele. Nu faceți schimbări bruște în ceea ce privește dieta, somnul sau activitatea fizică. Nu fiți lacom/ă când vine vorba de mâncare și moderați consumul de carbohidrați și grăsimi. Relaxați-vă, meditați și păstrați timp pentru dumneavoastră din când în când.

Horoscop Vărsător 2013 – General

Anul 2013 va fi mult mai liniștit și calm decât v-ați imagina. Va fi o perioadă plină de posibilități cu oportunități de dezvoltare pentru viitor. Vor exista situații care vor cere ajutorul dumneavoastră. Fiți precaut și nu fiți impulsiv pentru ca acțiunile dumneavoastră să nu se întoarcă împotriva dumneavoastră. Relațiile cu cei din jur vor fi favorabile. O perioadă mai solicitantă se va ivi anul acesta.

Horoscop Vărsător 2013 – Carieră

Mai multe schimbări și evoluție se întrevăd în carieră în 2013. Noi direcții și noi uși se vor deschide pentru dumneavoastră. Reușite artistice și job-uri de free lance se pot ivi, ceea ce v-ar ajuta să vă arătați talentele. Pentru a obține rezultate satisfăcătoare este nevoie, totuși, de muncă și de eforturi. Se întrevăd și avansări, dar fiți sigur că există o satisfacție mentală. Este o perioadă a semănării și nu a culegerii roadelor în ceea ce privește locul de muncă.

Horoscop Vărsător 2013 – Dragoste

Anul 2013 promite fericire și bunăstare per total. Fiți precaut și nu exagerați cu dovezile de afecțiune către partener. Fiți natural și fiți dumneavoastră înșivă. Relațiile anterioare pot apărea din nou. Este probabil ca acestea să aprindă spiritele. Fiți siguri că nu aveți de a face cu capcane. Puteți cere sfaturi prietenilor. Dacă sunteți singur/ă, anul acesta este anul emoțiilor și al romantismului. Trăiți în prezent și construiți o fundație solidă pentru viitor.

Horoscop Vărsător 2013 – Bani

Partea financiară nu ocupă un loc important pentru dumneavoastră anul acesta, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă complaceți în situația asta. Munca din anii trecuți va fi răsplătită acum. Considerențele materiale sunt pe locul doi. La mijlocul anului se întrevede o sumă de bani obținută prin noroc, destin și moștenire, iar asta presupune o mai bună administrare a banilor. Nu vă grăbiți când vine vorba de cheltuieli pentru ca asta ar putea să vă pună în pericol viitorul financiar.

Horoscop Vărsător 2013 – Sănătate

Anul 2013 vă aduce sănătate și vitalitate. Nu luați temerile și grijile altora asupra dumneavoastră. Asta v-ar dăuna stării de sănătate pe termen lung. Lăsați-vă emoțiile și sentimentele undeva în spate pentru o vreme. Nu vă consumați toată energia. Evitați excesele alimentare și urmați tratamentele prescrise de medic înainte. Pregătiți-vă să vă relaxați și să meditați când stresul atinge cote înalte.

Horoscop Pești 2013 – General

Anul 2013 întrevede progres în viața dumneavoastră. Vor fi mai multe activități și mai multe oportunități ce vă așteaptă. Veți avea kegaturi mai bune cu oamenii de pe o treabă superioară în societate. Încrederea în sine se va îmbunătăți și veți putea să vă atingeți idealurile. Se va ivi mai multă liberatate și veți putea elimina orice obstacol care v-ar putea ieși în cale cu mult tact și diplomație.

Horoscop Pești 2013 – Carieră

2013 este anul în care să reflectați asupra planurilor de viitor. E vremea să vă evaluate aptitudinile personale și ar trebui să munciți mai mult pentru a vă depăși limitele. Câteva obstacole sunt probabil să apară în ceea ce privește relațiile cu superiorii și colegii. Rezolvați-le cu ușurință și dibăcie. Aspirațiile dumneavoastră se vor împlini cu avansări la locul de muncă. Proiectele pe termen lung pot începe bine în această perioadă.

Horoscop Pești 2013 – Dragoste

Va fi o perioadă euforică în viața amoroasă. Va exista mai multă satisfacție în această zonă. Se vor ivi momente plăcute și va fi o perioadă optimistă acum, dar asta nu înseamnă că totul va avea un decurs așa cum se așteaptă. Anumite evenimente din trecut pot reapărea pentru a vă sabota relațiile. Trebuie să vă creați o imagine mai clară a propriei persoane și a motivației interioare. Dacă sunteți deja într-o relație, se vor ivi mai multe momente de intimitate. O armonie generală se va instala în viața amoroasă.

Horoscop Pești 2013 – Bani

Anul acesta este indicat să mențineți echilibrul între venit și cheltuială. Învățați din greșeli când vine vorba de finanțe anul acesta. Nu repetați greșelile anterioare. Priviți situațiile în profunzime și analizați lucrurile dintr-o perspectivă corectă pentru un statut financiar mai bun. Asta nu înseamnă însă că presupune mai mult efort, ci doar că plănuiți mai bine mișcările financiare. Spiritual creativ vă va ajuta să treceți peste orice neșansă financiară. Finele anului vă va aduce niște idei practice care vor îmbunătăți statutul financiar.

Horoscop Pești 2013 – Sănătate

Anul 2013 vă va aduce mai multă energie și vitalitate pentru a vă ajuta să treceți peste întregul an cu alt tonus și putere. Ar fi indicat să vă schimbați stilul de viață destul de mult și să renunțați la obiceiuri dăunătoare care vă urmăresc de ceva vreme. Fiți spontan/ă în luarea acestor decizii pentru sănătatea dumneavoastră. Actionați calm fără mult stres și încordare întrucât acestea se pot resimți în sistemul dumneavoastră nervos. Gestionați-vă emoțiile și starea de spirit cu ușurință. Anul acesta vă solicită destulă activitate fizică. Evitați mâncarea nesănătoasă și nu fiți sedentar pe cât posibil.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI