Holcim Romania îți predă ștafeta la fapte bune! Colegiul Naţional Alexandru Odobescu din Piteşti s-a înscris în lupta pentru refacerea terenului de sport

Holcim Romania îți predă ștafeta la fapte bune! O inițiativă pentru companiile care cred în viitor.

 

În România există mii de elevi care nu au un teren unde să aibă parte de una dintre cele mai frumoase pasiuni pentru orice copil: bucuria de a face sport. Poveștile lor sunt impresionante. Anul trecut, prin campania noastră, am identificat peste 100 de școli cu astfel de probleme. Noi am ales una și i-am reabilitat terenul de sport iar ștafeta a fost predată deja către compania Adeplast care s-a angajat să o onoreze.

Invităm și alte companii să preia provocarea, alegând alte terenuri de sport.

In urma unui concurs organizat cu ocazia lansarii Scolii Zidarilor, Holcim a decis sa doneze 15.000 de euro pentru reabilitarea terenului de sport al unei scoli din Romania prin organizarea unui concurs pe Facebook.

Mii de elevi si profesori au impartasit cu noi dorintele lor, ne-au trimis poze si povesti, am avut ocazia sa aflam o parte din istoria, succesele si motivele de mandrie ale fiecarei scoli.

Holcim cladeste astazi terenul de sport al scolii castigatoare, dar sute de alte scoli merita acelasi ajutor. De aceea, lansam provocarea catre toate companiile din Romania!

Noi venim in intampinarea tuturorcu expertiza si cunostintele necesare pentru a alege cea mai buna optiune si a sustine o scoala, dupa preferintele fiecaruia.

Impreuna putem aduce zambete pe chipurile elevilor din Romania. Noi ne-am ales scoala. Voi?

Afla povestile celor 92 scoli inscrise in concurs! Tu ce alegi?…… http://www.holcim.ro/fileadmin/uploads/RO/Evidenta_scoli_-_24.04.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here