Holcim Romania a castigat a 53-a editie a competitiei Schmidheiny la fotbal, desfasurata la Vaud, Elvetia, la care au participat 11 echipe reprezentand companii apartinand Grupului Holcim.

 

Din cei peste 200 de participanti la turneu, membrii echipei Romaniei s-au clasat pe primul loc, continuand seria performantelor din anii precedenti.

Avand o traditie de peste 50 de ani, turneul a promovat de-a lungul timpului atribute precum colaborarea sau fairplay-ul, anul acesta eforturile participantilor concentrandu-se pe determinarea in obtinerea rezultatelor. Echipa Romaniei si-a asigurat victoria in cadrul competitiei prin asumarea acestui principiu, miza fiind cu atat mai mare cu cat a intalnit echipe care au pus jucatorii in dificultate în trecut.
 
In urma unor meciuri foarte disputate, Holcim Romania s-a clasat pe podium inaintea echipelor Holcim Süddeutschland si Holcim Norddeutschland, reusind sa le invinga pe ambele dupa loviturile de departajare.

Prima dintre acestea a fost invinsa in semifinalele competitiei, in timp ce in finala cu Holcim Norddeutschland, adversara de anul trecut in detrimentul careia am castigat locul III, ne-am impus la loviturile de la 11 metri dupa un meci de anduranta care a demonstrat mobilizarea si capacitatea mare de efort a echipei noastre.

Iar asemenea evenimentului de anul trecut, competitia a celebrat nu doar castigatoarea Cupei, ci pasiunea tuturor participantilor pentru fotbal si placerea de a practica un sport care te provoaca in mod continuu sa iti depasesti limitele. 

Felicitari colegilor nostri pentru rezultatul obtinut! Campionii nostri sunt: Dejeu Alin Florin (Ciment Alesd), Gavrilut Leonardo Gabriel (Ciment Alesd), Dragan Nicolae Viorel (Ciment Campulung), Stefan Nicolae (Ciment Campulung), Bratu Leontin (Ciment Campulung), Valeanu Bogdan Marian (Ciment Campulung), Taban Ion (Ciment Campulung), Busuioc George Alexandru (Ciment Campulung), Croitoru Adrian (Ciment Campulung), Belea Ovidiu Victor (Ciment Turda), Necula Florin Constantin (RMX), Caval Constantin (RMX Brasov), Popa Ioan-Cozmin (RMX Cluj), Manea Dan-Marian (Vanzari Ciment).

Comments

comments