Gerea își pregătește întoarcerea în PNL Argeș! Atac dur la adresa lui Tăriceanu

0
373

Deputatul Andrei Gerea de la ALDE îl atacă pe șeful său, Călin Popescu Tăriceanu, acuzându-l că a negociat cu PSD-ul imediat după moțiunea care a dat jos Guvernul Orban. Atacul lui Gerea este de fapt un joc dublu, surse din ALDE declarând că acesta și-a negociat cu Orban revenirea în PNL și un loc eligibil pe liste la parlamentare, cel mai probabil în Argeș. Așa se explică, susțin aceleași surse, atacul lui Gerea asupra lui Tăriceanu.


Pe vremea când PSD-ul îi pica bine lui Gerea

Iată și declarația integrală a lui Andrei Gerea:Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte.

Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?!
Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni.

Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruete politice.

A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here