Andrei Ciungu, noul subprefect al județului Argeș, 15 ani de experiență în administrația publică

Andrei Cristian Ciungu, susținut de PMP, este unul dintre cei doi subprefecţi de Argeș. Acesta a fost numit ieri, 4 februarie, în această funcție de premierul Ludovic Orban. Tot ieri, Emanuel Soare, prorector al Universităţii de Stat din Piteşti, susținut de PNL, a fost numit pe funcția de prefect.

Soare nu a putut ocupa imediat postul deoarece nu avea statut de funcţionar public. După câteva încercări eșuate de a se angaja la primării din județ, se pare că între timp, prorectorul Soare a ajuns funcționar public… Momentan, nu se cunoaște cum… Noul prefect de Argeș a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti şi are un doctorat în acelaşi domeniu, obţinut la Universitatea din Chişinău, Republica Moldova.

Andrei Ciungu este funcționar public de 15 ani în cadrul Prefecturii Argeș

Noul subprefect Andrei Ciungu este funcționar public de 15 ani în cadrul Prefecturii Argeș. Din mai 2005 și până în prezent, Andrei Ciungu este consilier juridic (gr. superior) – verificarea legalității actelor, contencios administrativ/corpul de control al prefectului. Acesta este licențiat în Drept la Universitatea București și are diplomă de master intitulat “Management în Administraţie şi Instituţii Publice”. Andrei Ciungu este și ofițer MAI. Are 47 de ani, este căsătorit şi are o fată de ”10”, Ruxandra obținând nota maximă la examenul de capacitate. Roxana, soţia acestuia este medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here