Gabriel Moiceanu, directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş, este unul dintre tinerii care au dovedit că, bazându-se pe competenţă şi formare profesională continuă, se poate ajunge, destul de repede, în vârful piramidei profesionale.

La numai 40 de ani, el este deja liderul naţional al celor care conduc, la nivel judeţean, serviciile de salubritate şi proiectele de dezvoltare regională în domeniul gestionării deşeurilor. La ultima şedinţă, desfăşurată în vara acestui an, a fost ales de colegii săi din ţară membru în Consiliul Director al Patronatelor Serviciilor Publice din România şi Preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară la nivel naţional pe domeniul managementului deşeurilor. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că judeţul Argeş şi Asociaţia judeţeană condusă de Gabi Moiceanu, ce gestionează programul de management integrat al deşeurilor, sunt adevărate modele de bună practică pentru restul judeţelor ţării.

La 27 de ani, conducea Serviciul de Producţie la SC Salubritate 2000 SA

Absolvent al Universităţii din Piteşti, Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Managementul Firmei, Gabriel Moiceanu şi-a început cariera în domeniul serviciilor publice, la Regotrans RA Piteşti. Apoi, odată cu spargerea societăţii, a devenit, la numai 27 de ani, şef Serviciu Producţie în cadrul SC Salubritate 2000 SA. Rând pe rând, în cadrul Salubrităţii, a primit funcţii şi sarcini din ce în ce mai complexe, precum şi responsabilităţi pe măsură. În perioada 2001- 2003, Moiceanu a fost reprezentant al SC Salubritate 2000 S.A. în parteneriatul Proiectului „SELECTA” derulat în Municipiul Piteşti, iar, din 2007, a fost Coordonatorul unui proiect de finanţare, în parteneriat cu S.C.AUTO-DACIA, a cărui linie de credit a fost de 4 milioane pentru colectare, selectare şi procesare PET-uri. Din 2010, a devenit director executiv al ADI Servsal Argeş, asociaţie ce grupează toate primăriile argeşene, plus Consiliul Judeţean, şi se ocupă cu implementarea programului integrat de management al deşeurilor în judeţ.

A fost Brokerul anului 2008

În paralel cu munca în sistemul de stat, a fost implicat în activităţi economice în mediul privat. Din anul 2008, a lucrat ca Director Regional şi Administrator la SC CAMPION BROKER SRL, unde a reuşit să dezvolte o echipă de vânzări de peste 200 de oameni, fiind ales Brokerul anului 2008. Datorită muncii susţinute, a ocupat Locul 1 pe Regiunea Muntenia în 2011, iar Compania a urcat în Top 10 la nivel naţional.

Specializat în Olanda, în Management strategic şi Management financiar

Munca asiduă şi susţinută şi perseverenţa au fost dublate, în permanenţă, de pregătire profesională temeinică şi continuă. Astfel, în anul 2000, Gabriel Moiceanu s-a specializat în Managementul proiectelor, studiind Managementul proiectelor SAPARD, PHARE, ISPA (întocmire, derulare, gestionare). În 2001 şi-a luat atestatul în Managementul Administraţiei Locale şi Managementul Protecţiei Mediului, Strategia privind protecţia şi managementul mediului, iar în perioada 2005-2006 a urmat cursurile Institutului „Ovidiu Şincai”, Bucureşti –specializarea Ştiinţe politice şi administrative.
În 2009, a devenit auditor intern pentru sistemul de management de mediu şi auditor intern pentru Sistemul de Management de Calitate – ISO 900, după ce a urmat cursurile de calificare la Quality Assurance Services „Quasaro”. Anul 2011 a marcat o altă calificare, în Managementul resurselor umane, Management strategic şi Management financiar, în Olanda, la The Hague Academy for Local Government.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI