La scurt timp după ce Florin Pampea a pă­răsit echipa pentru a deveni secund la SESO Cîmpia Turzii, con­du­cerea for­maţiei de Ligă a IV-a Atletic Bradu a găsit în­locuitor pentru postul de principal. Cor­nel Frăsineanu îi va conduce astfel pe alb-verzi în returul campionatului, obiectivul aces­tu­ia fiind promovarea în Liga III.  Frăsinenau va fi în retur jucător principal, dar şi antrenor al lui Atletic Bradu. Acesta îi va avea secunzi pe Adi Popescu, cel care a asigurat interimatul pînă acum, şi pe Au­gus­tin Chiriţă, care va fi şi jucător şi care a fost transferat în această iarnă. Frăsineanu a semnat pe un an şi jumătate cu gruparea alb-verde, însă soarta sa va depinde de returul acestui campionat. Fostul jucător craiovean a mai fost secund la echipă în returul cam­pio­na­tului trecut, cînd s-a încercat salvarea de la retrogradare şi cînd principal era Florin Pam­pea. „Obiectivul lui este să trecem barajul de promovare, iar apoi să fim în primele 5 e­chi­pe în Liga a III-a. Dar primul obiectiv este să promoveze.

Frăsineanu a acceptat varian­te­le puse de mine şi ne-am înţeles. El a mai fost la noi şi a şi jucat şi am avut cît de cît re­zul­tate cu el. E tînăr ca antrenor şi are viitorul în faţă. În plus ne ajută şi în teren. N-am alt mij­locaş ca el“, ne-a spus, ieri, preşedintele ju­cător al lui Atletic Bradu, Cristinel Soare. Lotul cu care Bradu va ataca promovarea în retur nu a fost încă definitivat. Astfel, în lot acum sînt mai mulţi jucători decît numărul obişnuit, asta şi deoarece cu prima echipă se pregătesc şi o parte din jucătorii ce vor evolua la echipa a II-a. Obiectivul pentru Atletic Bradu II este  promovarea, echipa urmînd a lua locul în Liga a IV-a primei echipe, în cazul în care aceasta va promova.

 

Trei confirmări la turneu

Pe terenul sintetic de la Bradu se va desfăşura la sfîrşitul lunii un turneu la care sînt aşteptate 6 echipe, una dintre ele fiind din Se­ne­gal. Turneul este organizat de doi impresari spanioli, iar pînă acum şi-au confir­mat participarea patru echipe: CSM Pi­teşti, FC Ar­geş, CS Mio­veni şi echipa gazdă, Atletic Bradu. Sene­gale­zii vor veni şi ei, Am­ba­sada cerînd deja actele pentru jucătorii invitaţi, şi va mai fi invitată încă o echipă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI