Fotomodelul lui Mazăre, în tandreţuri cu doi lideri pedelişti

LIBERĂ LA MARE… Ioana Maioru, cea care votat în costum de baie la referendum alături de primarul din Constanţa, este membră a organizaţiei de tineret a PDL Câmpulung, iar gestul ei i-a pus într-o postură destul de proastă pe cei care au promovat-o în partid – fostul prefect Ciprian Berevoianu şi şeful de la Direcţia Naţională de Drumuri Piteşti, Edi Dima. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a pus mâna pe voleibalista noastră de la CS Muscel, Ioana Maioru, şi a dus-o să voteze la referendum în costum de baie, alături de alte 24 de fotomodele. Procurorii au pus şi ei mâna pe Ioana Maioru şi au pus-o să dea cu subsemnatul privind votul cu „buletinul în bikini” de la mare.

Noi, cei de la „Universul argeşean”, am pus mâna…pe nişte fotografii în care focoasa voleibalistă, la fel de sumar îmbrăcată, participa la o acţiune a PDL Câmpulung, cu ocazia lansării candidaturii lui Cristinel Creţu la funcţia de primar al oraşului. La evenimentul de la Câmpulung, Ioana Maioru se afla în calitate de membru al organizaţiei de tineret, dar, de această dată, nu era scoasă la promenadă de Radu Mazăre, ci de fostul prefect de Argeş, Ciprian Berevoianu, şi şeful de la Direcţia Naţională de Drumuri Piteşti, Edi Dima.
După cum se poate vedea şi din imagini, cei doi nu au dorit să o expună prea mult pe voleibalistă, aşa cum a făcut Mazăre, încercând să o protejeze de aparatul de fotografiat. Acum, după ce s-a aflat că fata a nesocotit ordinul PDL de a boicota referendumul, suntem convinşi că Ciprian Berevoianu şi Edi Dima vor propune excluderea fotomodelului din partid. Un membru PDL ne-a declarat, dar sub protecţia anonimatului – deoarece este căsătorit şi are soţia foarte geloasă – că principalii vinovaţi de rătăcirea electorală a junei sunt chiar cei doi mentori, Ciprian Berevoianu şi Edi Dima, dar să încercăm să luăm legătura cu ei, că poate se vor da în primire unul pe celălalt, deoarece Ioana Maioru, nu o dată a mers, politic vorbind, pe mână cu unul şi s-a trezit votând cu celălalt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.