tecauPreşedintele interimar al CJ Argeş, Florin Tecău, şi-a depus şi el candidatura, luni dimineaţă, la Biroul Electoral Judeţean, intrând astfel, oficia, în cursa pentru fotoliul de preşedinte al CJ. Alegerile vor avea loc, după cum se ştie deja, pe 25 mai, odată cu europarlamentarele. El a fost susţinut de întregul său staff de campanie, în frunte cu primarul Pendiuc – preşedintele interimar al PSD Argeş şi de un număr mare de parlamentari, precum şi de liderii UNPR şi PC, colegii de alianţă sub a cărei siglă candidează. Deşi toată lumea se aşteaptă să bată la scor, Tecău a declarat că are chiar emoţii. „Deocamdată, sunt proaspăt candidat înregistrat. Sper să fie o campanie decentă, în sprijinul argeşenilor şi pentru argeşeni şi cel mai bun să câştige. Emoţii trebuie să ai în orice concurs. Numai cine nu are emoţii nu se poate implica şi nu poate câştiga", a spus Tecău. „Îmi doresc să fiu un preşedinte pentru toţi argeşenii!", a  mai adăugat el.
 
„Stă în puterea noastră să construim un Argeş puternic!“

În ce priveşte viitoarele sale acţiuni, Florin Tecău s-a declarat onorat că a fost nominalizat pentru această funcţie, dar acest lucru îl responsabilizează în mod special. „PSD-ul, cel mai puternic partid din Argeş, de 24 de ani încoace, care a câştigat toate alegerile generale, parlamentare, alegerile locale, alegerile europarlamentare, a demonstrat că argeşenii cunosc, doresc şi iubesc social-democraţia, iubesc partidul care pune mai întâi de toate, pe primul loc, oamenii, oamenii şi interesul acestora, cei care muncesc în fiecare zi, cei care se dedică pentru binele judeţului!“, a declarat el la lansarea oficială.
„Sunt astăzi aici pentru că am fost format la şcoala celui mai puternic partid din judeţul Argeş şi din România, pentru că am lucrat într-o echipă, pentru că am învăţat ce înseamnă responsabilitatea şi unitatea. Noi niciodată nu am pus mai presus interesul personal decât interesul colectivităţii. Noi întotdeauna ne-am gândit să construim, nu să demolăm. Noi întotdeauna ne-am gândit să refacem, nu să stricăm. Noi întotdeauna ne-am gândit să spunem adevărul, nu să minţim. De aceea suntem aşa de puternici, de aceea astăzi putem spune că, în Argeş, uniunea PSD-UNPR-PC este alianţa electorală care este cel mai puternic liant şi cel mai puternic element politic din judeţ“, şi-a asigurat Tecău votanţii.  
„Îmi doresc ca, în primul rând, împreună cu dumneavoastră, să aducem banii Europei în casa judeţului, să putem construi, să putem finaliza proiectele pe care le-am început, să putem să ne mândrim cu acest judeţ.  Stă în puterea noastră să construim un Argeş puternic, stă în puterea noastră să construim, pentru viitorul copiilor noştri, un proiect care să se numească „Argeş european”. Sunt muscelean, sunt argeşean. Îmi doresc ca, împreună cu dumneavoastră, să readucem Argeşul în fruntea nestematelor României din punct de vedere administrativ, economic şi social; împreună să aducem Argeşul pe primele locuri în ţară şi toată lumea să ştie că regiunea Argeş este o regiune puternică“, sunt planurile sale, în caz că va câştiga preşedinţia CJ.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI