Maestre, în urmă cu ceva timp aţi făcut o analiză a bărbaţilor din politica argeşeană, iar concluzia a fost aceea că:  “În Argeş am cunoscut primari de comune foarte simpatici, analfabeţi, infracţionabili, deveniţi între timp arestaţi, eliberaţi, viitori arestaţi”.

Dorim acum să ne faceţi o caracterizare şi a doamnelor din politica argeşeană. “Păi, aici nu prea ar fi multe de spus. Toate femeile din PSD Argeş sunt creaţii ale lui Constantin Nicolescu şi ştiţi ce spune un proverb românesc: cum e turcul şi pistolul. La umbra lui Nicolescu nu creştea nici iarba, darămite oameni politici. La PNL, partid sub sigla căruia am candidat la Senat pe Piteşti în 2008, nu am văzut nicio femeie, în afară de secretară. Bine, nici nu ar fi avut unde să încapă în cămăruţa aia lor, căreia îi spuneau sediu de partid.
Singura de care mi-a plăcut a fost notăriţa Ana Stan, o femeie cu potenţial, iar dacă eu aş fi şef de partid la Argeş i-aş acorda tot girul. Vedeţi, clasa politică de la Argeş are nevoie de femei nevirusate, femei care vor să facă ceva pentru comunitate şi nu doar să stea pe la coafor ca să dea bine în ziare sau la televizor. Nu înţeleg de ce partidele promovează tot felul de neavenite, care nu aduc plus valoare unui partid, ba, din contră, ţin prima pagină a ziarelor de scandal”, a declarat Florin Călinescu. 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI